VPN-verbinding op Windows 10 en Windows 11 instellen (2024)

Klik hier voor een samenvatting

Stel een VPN in op Windows 11 of 10: een kort en snel stappenplan

Wil je je internetverkeer beveiligen met een VPN op je Windows-computer? Dan kun je op zowel Windows 10 als Windows 11 het beste VPN-software gebruiken. De meeste VPN-providers bieden eigen software aan waarmee je niet alleen gebruikmaakt van de veiligste encryptiemethoden, maar ook van handige extra’s. Een van de beste VPN’s voor Windows is die van Surfshark.

Heb je een VPN van je werk die niet met losse software werkt of wil je om een andere reden handmatig een VPN-verbinding opstellen? Dat is over het algemeen minder veilig en wordt door de meeste goede VPN’s niet meer ondersteund. Een goede VPN-aanbieder die je wel handmatig een VPN-verbinding laat opzetten in Windows 10 en 11 is ProtonVPN. Dit doe je zo:

  1. Verzamel de inlog- en servergegevens van ProtonVPN’s gebruikersdashboard.
  2. Klik op het Windows-logo of de Windows-knop op je toetsenbord en ga naar je instellingen. Kies ‘Netwerk en internet’ en klik vervolgens op ‘VPN’.
  3. Voeg de VPN-verbinding toe door op ‘VPN-verbinding toevoegen’ te klikken. Vul de juiste inloginformatie in op het scherm dat verschijnt in en druk op ‘Opslaan’.
  4. Selecteer de verbinding binnen het scherm ‘VPN-instellingen’ en maak verbinding.

Surfshark

Aanbieding

Bespaar 79% + 2 maanden gratis en betaal slechts €2,29 per maand!

Bezoek Surfshark

Wil je weten wat de voor- en nadelen zijn van het handmatig instellen van je VPN-verbinding? Of heb je hier wat meer hulp bij nodig? Lees dan de rest van ons artikel hieronder.

Je data beveiligen begint met het goed afstellen van de Windows-instellingen; zowel in Windows 10 als Windows 11. Een extra beveiliging die je kunt toevoegen is het gebruik van een Virtual Private Network (VPN). Zo worden ook alle gegevens die je over het internet verstuurt versleuteld en krijgen andere partijen geen toegang tot je data.

Veel VPN-aanbieders leveren speciale software waarmee je gemakkelijk en snel verbinding maakt met hun verschillende VPN-servers. Sommige VPN’s, zoals veel zakelijke beveiligde netwerken, hebben echter geen software. Gelukkig beschikt Windows zelf over een functie die je in staat stelt een VPN-verbinding op te zetten. In deze stap-voor-stap handleiding bespreken we hoe je een VPN-verbinding in Windows 10 en 11 opzet. Heb je een VPN die zijn eigen software aanbiedt, zoals Surfshark? Dan is het slimmer om deze app te gebruiken.

Waarom je beter een VPN-app kunt gebruiken

Als je vanuit je werk een VPN gebruikt om veilig thuis te werken, dan is de kans groot dat je verbinding moet maken via de Windows-instellingen. Heb je hierbij wat hulp nodig? Dan kun je het stappenplan uit dit artikel raadplegen. Als je gebruikmaakt van een particuliere VPN raden we het echter af om op deze manier een VPN-verbinding op te zetten. Je kunt dan beter de meegeleverde software van de VPN-aanbieder gebruiken. Gebruikmaken van een VPN-app in plaats van deze handmatig instellen is beter, want:

  • Windows ondersteunt niet de veiligste VPN-protocollen. Je kunt op Windows alleen gebruikmaken van IKEv2, SSTP, PPTP en L2TP/IPSec. Zeker de laatste twee protocollen worden tegenwoordig niet meer (door iedereen) veilig geacht.
  • De VPN handmatig instellen is veel moeilijker dan een app gebruiken. Als je verbinding maakt via een VPN-app hoef je vaak alleen op een grote aan-/uitknop te klikken.
  • Als je je VPN handmatig instelt, moet je voor elke server of VPN-protocol een nieuwe verbinding opzetten. Als je de app gebruikt, kun je naar hartenlust switchen en zo meerdere servers uitproberen. Dit is heel handig als je probeert toegang te krijgen tot de Amerikaanse Netflix-bibliotheek bijvoorbeeld.
  • Een VPN-app heeft vaak extra veiligheidsfeatures, zoals DNS-lekbescherming en een kill switch. Handmatige configuratie zorgt er alleen voor dat je verbinding maakt met een VPN-server.
  • Een VPN-app heeft handige extra’s, zoals een adblocker en split-tunneling. Met split-tunneling kun je kiezen dat bepaalde apps online mogen zonder VPN-verbinding, wat ook zo zijn voordelen heeft.
  • Veel VPN’s ondersteunen de (onveilige) protocollen die nodig zijn voor handmatig instellen niet meer. Als een VPN-provider geen L2TP/IPSec meer aanbiedt, kun je deze natuurlijk ook niet handmatig instellen.

VPN-software op Windows (10 & 11)

Als je VPN-software gebruikt, kun je gebruikmaken van veiligere encryptieprotocollen. Ook krijg je toegang tot alle extra features die VPN-providers aanbieden. Als kers op de taart kun je gebruikmaken van de beste VPN-aanbieders van dit moment, waaronder Surfshark. Een abonnement op Surfshark zorgt er namelijk niet alleen voor dat je met VPN-servers kunt verbinden. Je kunt ook gebruikmaken van een goed werkende kill switch, Surfsharks DNS-servers om DNS-lekken tegen te gaan en een ad- en trackingblocker. Mocht je kiezen voor het uitgebreide abonnement, dan heb je zelfs toegang tot Surfshark One Antivirus. Zo zorg je ervoor dat je Windows-computer echt veilig blijft.

Je kunt Surfshark direct gratis uitproberen door van de 30-dagen geld-terug-garantie gebruik te maken. Het is natuurlijk ook mogelijk om te kijken hoe goed de service echt is aan de hand van onze strenge tests. Hierover rapporteren we in de uitgebreide Surfshark-review. Mocht je toch liever een andere VPN uitproberen, neem dan een kijkje in de lijst met beste VPN’s voor Windows.

Van

€ 2.29

9.0

  • Zeer gebruiksvriendelijk met Netflix en torrents werkend
  • 30 dagen geld-terug-garantie. No questions asked!
  • Goedkoop en veel extra opties

Bezoek Surfshark

VPN instellen op Windows met VPN-software: een stappenplan

VPN-software installeren op Windows is erg gemakkelijk. Het werkt hetzelfde op Windows 11 als op Windows 10, namelijk zo:

VPN-verbinding op Windows 10 en Windows 11 instellen (3)

  1. Maak een account aan op de VPN-website. Ga hiervoor naar de officiële website van de gewenste VPN-provider (bijvoorbeeld de website van Surfshark) en kies het abonnement dat jij wilt. Doorloop de stappen om een abonnement aan te schaffen en een account aan te maken.
  2. Download de VPN-software van de officiële website. Vaak kun je dit direct doen nadat je een abonnement hebt afgesloten.
  3. Installeer de VPN-software. Zodra je het installatiebestand hebt gedownload, kun je die aanklikken om de stappen te doorlopen en de VPN-software op je computer te installeren.
  4. Log in op de software met je account. Vaak is dit een kwestie van het invullen van de gebruikersnaam en wachtwoord die je bij stap 1 hebt aangemaakt.
  5. Kies de gewenste VPN-server (optioneel). Afhankelijk van wat je online wilt doen, kun je een gepaste serverlocatie uitkiezen. Je kunt een Amerikaanse server uitkiezen om de Amerikaanse Netflix te kijken. Of je kiest een Nederlandse server als je in het buitenland bent om Nederlandse televisie te kijken. Wil je gewoon veilig internetten? Kies dan de server die het dichtst bij jou in de buurt is.
  6. Zet de VPN aan. De meeste VPN-software heeft een grote, duidelijke ‘aan’-knop, waarmee je dit in één klik regelt. Vaak is het zelfs zo dat de software automatisch de dichtstbijzijnde of snelste server voor je uitkiest als je stap 5 overslaat.

Instellen van een VPN op Windows 11

Als je toch besluit om handmatig een VPN in te stellen op Windows 11, dan kan dat. Om je op weg te helpen hebben we een handig stappenplan voor je gemaakt. Let er wel op dat het handmatig configureren van een VPN-server bij veel VPN-aanbieders tegenwoordig niet meer kan.

Stap 1: kies een VPN-provider

Geen enkele VPN uit de top 5 beste VPN’s werkt nog met L2TP/IPSec-protocol. Ook is het IKEv2-protocol op Windows niet meer beschikbaar bij deze VPN-aanbieders. Hieruit volgt dat deze VPN’s niet handmatig in te stellen zijn via de netwerkinstellingen van Windows 11. Er is echter een VPN die wel nog handmatig te configureren is. Hoewel deze net buiten de top 5 valt, is deze VPN nog steeds helemaal top.

We hebben het natuurlijk over ProtonVPN. ProtonVPN is een van de beste gratis VPN’s van dit moment. Je kunt bij een gratis abonnement gebruikmaken van bijna honderd gratis servers verdeeld over drie landen. Bovendien heeft ProtonVPN geen datalimiet voor zijn gratis gebruikers. Dit is erg uniek én erg handig, omdat je er onbeperkt mee kunt internetten. Daarnaast heeft ProtonVPN een erg goede service voor betalende klanten, zoals je in onze uitgebreide ProtonVPN-review kunt lezen. Je gebruikt ProtonVPN alsnog de eerste maand helemaal gratis als je gebruikmaakt van ProtonVPN’s geld-terug-garantie.

Bij het premium abonnement heb je de keuze uit meer dan 1700 servers verdeeld over 60+ landen. Je hebt dan zelfs geen last van snelheidsbeperkingen, waardoor ProtonVPN ideaal wordt voor streaming. Als je de applicatie gebruikt, ben je zeker goed beveiligd met de VPN-protocollen OpenVPN en WireGuard. Ook heeft de app een permanente kill switch waarmee je nooit onbeschermd online gaat. Stel je de VPN-verbinding handmatig in via de Windows-instellingen, dan kun je alleen gebruikmaken van het IKEv2-protocol en heb je geen toegang tot de extra beveiligingsfeatures.

ProtonVPN

Aanbieding Een solide cybersecuritypakket voor slechts €4,99 per maand!

Van

€ 4.99

8.3

  • Sterke encryptie
  • Gespecialiseerde servers
  • Veel opties

Bezoek ProtonVPN

Stap 2: verzamel de server- en inloggegevens

Voordat je een VPN-verbinding kunt opzetten, heb je de gegevens van de server nodig waarmee je wilt verbinden. Ook moet je bewijzen dat je toegang mag krijgen tot deze server. De benodigde informatie vind je meestal binnen het gebruikersdashboard op de website van je gekozen VPN-provider. Hier vind je de benodigde info bij ProtonVPN:

  1. Ga naar de website van ProtonVPN en log in.
  2. VPN-verbinding op Windows 10 en Windows 11 instellen (5)
  3. Navigeer naar de pagina ‘Account‘ en scrol naar ‘OpenVPN/IKEv2 gebruikersnaam‘. Hier zie je de gebruikersnaam en het wachtwoord dat je straks moet invullen.
  4. VPN-verbinding op Windows 10 en Windows 11 instellen (6)
  5. Navigeer naar de pagina ‘Downloads‘ en scrol naar ‘OpenVPN-configuratiebestanden‘.
  6. VPN-verbinding op Windows 10 en Windows 11 instellen (7)
  7. Je ziet hier een lijst met alle servers die je kunt gebruiken. In plaats van op de knop ‘Downloaden’ te klikken die naast een van de VPN-servers staat, klik je op het pijltje. Hier verschijnt de naam van de server die je in moet vullen in de Windows-instellingen.
  8. VPN-verbinding op Windows 10 en Windows 11 instellen (8)

Stap 3: installeer het digital certificate voor IKEv2

Als je de gegevens die je in stap 2 hebt verzameld meteen invult in de VPN-instellingen, krijg je de melding ‘IKE kon geen geldig certificaat vinden‘. Dat komt doordat het IKEv2-protocol een digital certificate nodig heeft om te kunnen werken. Een digitaal certificaat, zoals deze in het Nederlands heet, is een combinatie van de identiteit van de certificaathouder (in dit geval ProtonVPN) en een encryptiesleutel.

Een digitaal certificaat installeren kan alleen als je administratierechten hebt. Deze heb je automatisch als je de enige beheerder en gebruiker van je computer bent. Als je een werklaptop van je baas hebt gekregen bijvoorbeeld, zal dit niet mogelijk zijn. Je installeert het digitale certificaat van ProtonVPN op deze manier:

  1. Download het ProtonVPN-certificaat van https://protonvpn.com/download/ProtonVPN_ike_root.der
  2. Open het gedownloade bestand. In het scherm dat nu opent, klik je op ‘Certificaat installeren…‘.
  3. VPN-verbinding op Windows 10 en Windows 11 instellen (9)
  4. Kies voor de optie ‘Lokale computer‘ en klik op ‘Volgende‘.
  5. VPN-verbinding op Windows 10 en Windows 11 instellen (10)
  6. Vink ‘Alle certificaten in het onderstaande archief opslaan‘ aan en klik op ‘Bladeren‘. Kies de map ‘Vertrouwde basiscertificeringsinstanties‘ als doelmap. Klik op ‘OK‘ en daarna op ‘Volgende‘.
  7. VPN-verbinding op Windows 10 en Windows 11 instellen (11)
  8. Bevestig de installatie door op ‘Voltooien‘ te klikken.
  9. VPN-verbinding op Windows 10 en Windows 11 instellen (12)

Stap 4: open de VPN-instellingen in Windows 11

Je hebt nu alle gegevens en bestanden die je nodig hebt voor het handmatig instellen van een VPN op Windows 11. Het is dus tijd om naar het instellingenmenu te gaan. Daar kom je op deze manier:

  1. Open de Windows-instellingen. Deze vind je door op het tandwieltje te klikken in het opstartmenu (via de Windows-startknop).
  2. VPN-verbinding op Windows 10 en Windows 11 instellen (13)
  3. Navigeer naar het tabblad ‘Netwerk en internet‘ en klik op ‘VPN‘.
  4. VPN-verbinding op Windows 10 en Windows 11 instellen (14)

Een andere mogelijkheid om dit menu te bereiken is door in je taakbalk op het wifi-icoontje te klikken. Er verschijnt dan een pop-up met de optie ‘VPN‘. Als je hierop klikt kun je direct verbinding maken met een VPN die je al hebt ingesteld of naar de VPN-instellingen gaan door op ‘Meer VPN-instellingen‘ te klikken.

VPN-verbinding op Windows 10 en Windows 11 instellen (15)

Stap 5: vul de informatie in om verbinding te maken

Nu je in het juiste menu zit, is het tijd om de VPN-verbinding op te zetten. Dat doe je zo:

  1. Klik op ‘VPN toevoegen‘.
  2. VPN-verbinding op Windows 10 en Windows 11 instellen (16)
  3. Er verschijnt nu een pop-up waarin je alle verzamelde informatie kunt invoeren. Onder ‘VPN-provider‘ kun je niets wijzigen, dus dat laat je staan op ‘Windows (ingebouwd)’. Onder ‘Naam van verbinding‘ kun je een voor jou herkenbare naam invullen. Deze mag je zelf verzinnen. Bij ‘Servernaam of -adres‘ vul je de naam van de server in, zoals je deze in het ProtonVPN-dashboard hebt gekopieerd. Bij ‘VPN-type‘ kun je IKEv2 selecteren, maar je mag het ook op ‘Automatisch’ laten staan. Vul de gebruikersnaam en het wachtwoord uit het ProtonVPN-dashboard in de daarvoor bedoelde tekstvakken in.
  4. VPN-verbinding op Windows 10 en Windows 11 instellen (17)
  5. Je aanmeldgegevens worden automatisch onthouden. Wil je dit niet? Dan kun je dit nog uitvinken. Zodra je alles hebt ingevuld klik je op ‘Opslaan‘.
  6. VPN-verbinding op Windows 10 en Windows 11 instellen (18)
  7. Maak verbinding door op ‘Verbinding maken‘ te klikken.
  8. VPN-verbinding op Windows 10 en Windows 11 instellen (19)

VPN-verbinding toevoegen op Windows 10

Handmatig een VPN instellen op Windows 10 werkt eigenlijk hetzelfde als op Windows 11. Als beheerder van de pc is dit erg gemakkelijk. Als je Windows-account beheerrechten heeft, wat altijd het geval is als je de enige gebruiker van de privécomputer bent, stel je de VPN op Windows 10 in door deze stappen te volgen:

  1. Kies een VPN die manuele configuratie ondersteunt. Zoals we bij het Windows 11-stappenplan zagen is ProtonVPN de beste VPN voor het handmatig instellen van een server.
  2. Verzamel de benodigde informatie. Je vindt de inloggegevens in ProtonVPN’s online dashboard onder ‘Account’ > ‘OpenVPN/IKEv2 gebruikersnaam’. De server vind je in het dashboard onder ‘Downloads’ > ‘OpenVPN configuratiebestanden’. Als je op het pijltje naast ‘Downloaden’ klikt, kun je hier de servernaam kopiëren.
  3. Open de VPN-instellingen op Windows. Hier kom je door op het Windows-logo linksonder in je scherm te klikken en op het tandwieltje ‘Instellingen‘ te klikken. Zodra het scherm met instellingen is geopend, klik je op ‘Netwerk en internet‘ en dan aan de linkerzijde van het scherm op ‘VPN‘.
  4. VPN-verbinding op Windows 10 en Windows 11 instellen (20)
  5. Voeg een nieuwe VPN-verbinding toe door op ‘Een VPN-verbinding toevoegen’ te klikken.
  6. VPN-verbinding op Windows 10 en Windows 11 instellen (21)
  7. In het blauwe scherm dat nu opkomt, kun je de gegevens van je VPN-provider invoeren. In sommige landen kun je bij ‘VPN-provider‘ kiezen uit een aantal standaard providers, maar vanuit Nederland kun je hier alleen ‘Windows (ingebouwd)‘ selecteren. Onder ‘Naam van verbinding‘ vul je een naam in die voor jou herkenbaar is. Onder ‘Servernaam of -adres‘ de naam van de server zoals je deze kunt vinden in ProtonVPN’s dashboard. Vul ook de gebruikersnaam en het wachtwoord uit ProtonVPN’s dashboard in.
  8. VPN-verbinding op Windows 10 en Windows 11 instellen (22)
  9. Als je klaar bent met het invoeren van alle gegevens, klik je op ‘Opslaan‘. Let op! Kies er alleen voor om de gegevens op te slaan als je pc niet door onbekenden gebruikt kan worden én goed beveiligd is!
  10. Via het VPN-menu in Instellingen kun je de toegevoegde VPN-verbinding nu selecteren en verbinding maken met de VPN-server. Je bent direct veilig verbonden en je kunt met een gerust hart het internet op.

Om het VPN-onderdeel in je instellingen sneller en gemakkelijker te bereiken, kun je ook rechtsonder in de taakbalk op ‘Meldingen‘ (het informatieballonnetje) en vervolgens op VPN klikken. In de screenshot hieronder zie je hoe dat scherm eruitziet. Het kan zijn dat je eerst op ‘Uitvouwen‘ moet klikken om het gehele menu te zien. Met de VPN-knop ga je direct naar het scherm met VPN-instellingen waar je in stap 2 naartoe wordt geleid.

VPN-verbinding op Windows 10 en Windows 11 instellen (23)

Geavanceerde instellingen

Let op: verander deze instellingen alleen als je zeker weet waar je mee bezig bent. In principe zorgen Windows en je VPN-provider er samen al voor dat je verbinding veilig is. Je hoeft dus, zeker als beginner, geen geavanceerde instellingen aan te passen.

Je hebt extra mogelijkheden buiten het uit- en aanzetten van je VPN om. Hiervoor ga je naar het geavanceerde menu. Dit kan door op het pijltje naast ‘Verbinding maken’ naast jouw ingestelde VPN te klikken. Er verschijnt nu de optie ‘Geavanceerde opties‘ waarop je moet klikken.

VPN-verbinding op Windows 10 en Windows 11 instellen (24)

In dit menu is het mogelijk om een proxyserver in te stellen. Ook kun je de mobiliteit van IKEv2 aan- en uitzetten en de tijdsduur hiervan aangeven. Dit betekent dat je instelt hoelang de VPN blijft werken, ook als je IP-adres wijzigt.

Waarom zou ik een VPN gebruiken op mijn Windows-computer?

Er zijn veel redenen waarom mensen willen verbinden met een VPN. Dit zijn de meest voorkomende:

  • Een VPN versleutelt je data voor extra bescherming tegen hackers, cybercriminelen en andere afluisterende partijen, zoals overheden en bedrijven.
  • Met een VPN kun je veilig gebruikmaken van openbare netwerken.
  • Je krijgt met een VPN toegang tot diensten die alleen binnen het netwerk van een bedrijf of instelling gebruikt kunnen worden.
  • Een VPN verbergt je echte locatie en IP-adres.
  • Met een VPN kun je anoniem downloaden, onder meer torrents.
  • Met een VPN omzeil je regio-blokkades van bepaalde filmdiensten (om bijvoorbeeld films op de Britse Netflix te kijken), social media netwerken, of andere websites.
  • Je kunt met een VPN censuur omzeilen in landen zoals Turkije.

Een VPN instellen op je Windows-computer is altijd een goed idee. Waarschijnlijk gebruik je dit apparaat voor veel van je dagelijkse internetactiviteiten. Met een VPN ben je tijdens al deze activiteiten beschermd en heb je meer online privacy en vrijheid.

Als je nog geen VPN hebt en er wel een wilt gaan gebruiken om je privénetwerk te beveiligen, heb je verschillende opties. Voor Windows-pc’s raden we Surfshark aan, maar ook de andere opties in onze top 5 beste VPN-aanbieders zijn erg goed. Wil je de VPN handmatig instellen? Dan zit je goed met ProtonVPN.

Een VPN instellen op Windows: veelgestelde vragen

Heb je een vraag over het instellen van een VPN op je Windows-systeem? Klik hieronder op jouw vraag en je krijgt het antwoord automatisch te zien. Loop je toch nog tegen iets aan? Twijfel dan niet en laat een reactie achter onder dit artikel. Wij helpen je graag.

Hoe maak ik een VPN-verbinding op Windows?

Er zijn twee manieren om een VPN in te stellen op je Windows-computer.

  1. De software van een VPN-provider, zoals NordVPN en Surfshark, installeren.
  2. Als je geen software hebt, kun je dit in Windows zelf regelen. Ga binnen je instellingen naar het kopje ‘VPN’ en voeg daar handmatig een VPN-verbinding toe. Deze methode leggen we uit in het artikel ‘VPN instellen op Windows 10 en 11‘.

Hoe stel ik een VPN in op Windows?

De makkelijkste manier om een VPN in te stellen op Windows is door het downloaden van de software van de VPN-provider. Het is ook mogelijk om de VPN handmatig in te stellen in Windows. Dat doe je zo:

  1. Open de Windows-instellingen.
  2. Ga naar ‘Netwerk en internet’.
  3. Ga naar ‘VPN’.
  4. Klik op ‘VPN toevoegen’.
  5. Vul de juiste VPN-gegevens in en klik op ‘Opslaan’.

Hoe werkt een VPN op pc?

Als je een VPN gebruikt op je pc, dan gaat al je internetverkeer eerst langs de VPN-software. Hier wordt het versleuteld en via een beveiligde tunnel naar een externe server gestuurd. Hier worden je data weer uitgepakt en naar de eindbestemming gestuurd. In ‘Hoe werkt een VPN-verbinding?‘ kun je een gedetailleerdere uitleg over de werking van VPN’s lezen (inclusief illustraties!).

Wat is het nut van een VPN-verbinding op Windows?

Een VPN heeft veel voordelen, waaronder:

  • Het beschermt je internetverbinding.
  • Het geeft je toegang tot specifieke netwerken, zoals het netwerk van je werk als je thuiswerkt.
  • Het beschermt je privacy.
  • Het geeft je meer internetvrijheid.

Welke VPN werkt het beste op Windows?

De beste VPN’s voor Windows zijn op dit moment:

  • Surfshark
  • ExpressVPN
  • NordVPN
  • CyberGhost
VPN-verbinding op Windows 10 en Windows 11 instellen (25)

David Janssen

Cybersecurity analist

David is cybersecurity analist en een van de oprichters van VPNgids.nl. Sinds 2014 heeft hij internationale ervaring opgedaan in het werken met overheden, NGO’s en de private sector als cybersecurity- en VPN-deskundige en adviseur.

Meer artikelen uit de sectie VPN instellen

VPN-verbinding op Windows 10 en Windows 11 instellen (26)

ExpressVPN opzeggen en je geld terugkrijgen (stappenplan)

11 juli 2023

VPN-verbinding op Windows 10 en Windows 11 instellen (27)

NordVPN opzeggen en je geld terugkrijgen: een stappenplan

28 september 2023

VPN-verbinding op Windows 10 en Windows 11 instellen (28)

Hoe je CyberGhost opzegt en je geld terugkrijgt: een stappenplan

5 juni 2023

VPN-verbinding op Windows 10 en Windows 11 instellen (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dr. Pierre Goyette

Last Updated:

Views: 5696

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dr. Pierre Goyette

Birthday: 1998-01-29

Address: Apt. 611 3357 Yong Plain, West Audra, IL 70053

Phone: +5819954278378

Job: Construction Director

Hobby: Embroidery, Creative writing, Shopping, Driving, Stand-up comedy, Coffee roasting, Scrapbooking

Introduction: My name is Dr. Pierre Goyette, I am a enchanting, powerful, jolly, rich, graceful, colorful, zany person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.