5 parasta ILMAISTA saksalaista VPN:ää (2024) (2024)

5 parasta ILMAISTA saksalaista VPN:ää (2024) (1)

VPN:n käyttö Saksassa on ratkaisevan tärkeää, koska maa kuuluu 5/9/14 Eyes -liittoumaan. Allianssi sopi, että jotkut maat seuraavat ja jakavat käyttäjien Internetin käyttöä. Tarkoitus on kansallinen turvallisuus, mutta ymmärrettävästi et halua jakaa internettietojasi maiden välillä. Maita, jotka voivat käyttää tietojasi, ovat Australia, Belgia, Tanska, Italia, Japani ja Etelä-Korea.

Jokainen VPN-palvelu tarjoaa sinulle dynaamisia IP-osoitteita, joiden avulla voit muuttaa sijaintisi ulkoasua. Monet näistä palveluista tarjoavat lisäominaisuuksia, kuten double VPN, joka lähettää tietosi kahden VPN:n kautta hämärtääkseen sijaintisi paremmin. Saatat myös saada suunnitelmasi mukana virustorjuntaohjelmiston ja mainosten esto-ohjelmia.

Lue lisää Saksan parhaasta VPN:stä ja vaihtoehdoista, joita voit käyttää.

Lue lisää ...

Keskeiset ostokset:

  • VPN auttaa sinua ohittamaan hallituksen määräämät ja maantieteelliset rajoitukset ja turvaa selauskokemuksesi.
  • Saksan suosituimmat VPN-valinnat vuonna 2024 ovat ExpressVPN, NordVPN, Surfsharkja FastestVPN. Nämä VPN:t tarjoavat erinomaiset nopeat ja turvalliset Internet-yhteydet, varmistavat käyttäjien yksityisyyden, ohittavat maantieteelliset rajoitukset ja ylläpitävät luotettavaa yhteyttä, mikä tekee niistä ihanteellisia käyttäjille, jotka etsivät vankkaa verkkosuojaa ja suorituskykyä Saksassa.

Paras ILMAINEN saksalainen VPN: Parhaat valinnat!

#1 paras kokonaisuutena

5 parasta ILMAISTA saksalaista VPN:ää (2024) (2)

5 parasta ILMAISTA saksalaista VPN:ää (2024) (3)

5 parasta ILMAISTA saksalaista VPN:ää (2024) (4)5 parasta ILMAISTA saksalaista VPN:ää (2024) (5)
VPN-palveluntarjoajaExpressVPNNordVPNSurfsharkFastestVPN
Palvelinten lukumäärä:3,0005,0003200 +600 +
Palvelinmaiden lukumäärä94596539
24 / 7 tuki✔️✔️✔️✔️
Maksimi yhteydet56RajoittamatonRajoittamaton
meidän Review Arvioimme VPN:t sellaisten tekijöiden perusteella, kuten nopeus, käyttökokemus, kaistanleveys, tuetut maat, hinnoittelu, ei lokikäytäntöä jne.

Loistava – 9.8

5 parasta ILMAISTA saksalaista VPN:ää (2024) (6)

Loistava – 9.7

5 parasta ILMAISTA saksalaista VPN:ää (2024) (7)

Hyvä - 9.6

5 parasta ILMAISTA saksalaista VPN:ää (2024) (8)

Hyvä - 9.5

5 parasta ILMAISTA saksalaista VPN:ää (2024) (9)

Ilmainen kokeilu VPN:t tarjoavat 30 päivän rahat takaisin -takuun, mutta sinun on ensin tilattava 1 kuukauden suunnitelma.30 päivää30 päivää30 päivää15 päivää
LinkkiKokeile nyt ilmaiseksiKokeile nyt ilmaiseksiKokeile nyt ilmaiseksiKokeile nyt ilmaiseksi

1) ExpressVPN

Paras saksalainen VPN

ExpressVPN on paras vaihtoehto VPN-palveluissa turvallisuutensa ja erikoisominaisuuksiensa vuoksi. Koska sen pääkonttori on Brittiläisillä Neitsytsaarilla, ExpressVPN on edelleen vapautettu joukkovalvonnasta ja vältetään piratismin vastaiset oikeudelliset ongelmat.

5 parasta ILMAISTA saksalaista VPN:ää (2024) (10)

Tärkeimmät tiedot:

Tuetut alustat:
Mac, Windows, IOS, Android, Chrome, Firefox, ja Linux
Palvelimien lukumäärä: 3000 + Palvelinmaat: 94Jaettu tunnelointi: Kyllä
Tietojen käyttöoikeus: RajoittamatonTorrentointi: KylläTappokytkin: Kyllä
Pystyy poistamaan eston:
YouTube, Netflix, Amazon Pääministeri, Hulu
Kirjautumattomuuskäytäntö: KylläIP-osoitteet: DynaaminenSimultaneome-yhteys: 5
Ilmainen kokeilu: Kyllä - 30 päivääTämän päivän paras tarjous: Tarkista nyt!

Ominaisuudet:

✔️ Palvelimet: ExpressVPN sillä on 3,000 94 palvelinta XNUMX maassa maailmanlaajuisesti. Saksassa on jopa kaksi, jotta selaaminen pysyy yksityisenä samalla kun käytät paikallista sisältöä. Saksan asukkaat voivat kuitenkin myös muodostaa yhteyden kansainvälisiin palvelimiin saadakseen lisäsisältöä. Esimerkiksi Saksasta voit muodostaa yhteyden palvelimeen New Yorkissa tai Dallasissa Netflix Yhdysvaltain kirjastot.

✔️ Suojaus ja lokit: ExpressVPN käyttää TrustedServer-tekniikkaa ja sotilasluokan salausta pitääkseen tietosi turvassa. Se ei kirjaa Internet-liikennettäsi ja käyttää OpenVPN:ää ja WireGuardia lisäsuojaustasoille.

✔️ Suoratoisto: Voit käyttää suoratoistopalveluita maailmanlaajuisista sisältökirjastoista, mukaan lukien Netflix, Amazon Ensiluokkaiset videot, Disney+, ESPN+ ja muut. Sillä aikaa ExpressVPN ei salli rajoittamatonta yhtäaikaaneomeidän yhteyksien avulla voit yhdistää enintään viisi laitetta samanaikaisestineously. Se on yksi parhaista saksalaisista VPN-verkoista, joka täyttää helposti 25 Mbps suoratoistovaatimuksen, jotta voit katsoa suosikkiohjelmiasi ilman buffering. Voit katsella elokuvia 4K-tarkkuudella etkä koe viivettä ExpressVPN ihanteellinen elokuva-iltaan.

✔️ Yksityisyys: Kukaan ei pääse käsiksi yksityisiin tietoihisi johtuen ExpressVPNn laajat turvatoimenpiteet. Ne estävät salasanasi eivätkä seuraa selaamistasi varmistaakseen, että olet anonyymi verkossa.

✔️ Jaettu tunnelointi: Jaetun tunneloinnin avulla voit tehdä osan liikenteestä yksityiseksi, mutta et toista. Tämä lähestymistapa auttaa myös pääsemään hallituksen verkkosivustoille showing sijaintisi pitäen samalla yhteyden yksityisenä muilla sivustoilla.

✔️ Tuetut laitteet: Käyttää ExpressVPN Macissa, Windows, IOS, Android, Chrome, Firefox, ja Linux-laitteet.

✔️ Omistettu reititinsovellus: Oma reititinsovellus osoitteesta ExpressVPN voit yhdistää kaikki laitteet yhteen verkkoon valitsemasi VPN:n kautta. Se yksinkertaistaa tietojesi suojausprosessia.

✔️ Lightway-protokolla: Lightway lisää nopeutta ja yhteyden kautta ExpressVPN. VPN:n vakiosuojausvaihtoehdot suojaavat sinua edelleen.

✔️ Dynaamisen IP-osoitteen saatavuus: Joka kerta kun käytät ExpressVPN, saat uuden IP-osoitteen. Tämä menetelmä takaa yksityisyyden eliminoimalla seurantakyvyn, mutta silti sallii sinun suoratoistaa tiettyä sisältöä.

✔️ Hinnoittelu: ExpressVPN tarjoaa useita suunnitelmatasoja, jotka kaikki sisältävät 30 päivän rahat takaisin -takuun. Jos rekisteröidyt kuukausittaiseen palveluun, maksat 12.95 dollaria. Tilaus kuudeksi kuukaudeksi säästää rahaa, koska maksat vain 9.99 dollaria kuukaudessa. Vuosisuunnitelma säästää kuitenkin vielä enemmän 6.67 dollarin kuukausimaksulla.

Plussat

Ylittää tarvittavat suoratoistonopeudet.
Toimii RAM-muistilla lisäsuojan lisäämiseksi.
Tarjoaa palvelimia maailmanlaajuisesti mukauttaakseen sisältökirjaston käyttöä.
Toimii eri laitteilla.

MIINUKSET

Listan kallein vaihtoehto.
Sallii vain viisi yhdistettyä laitetta.
Kaatuu, jos kuorma on liian korkea.

Vierailla ExpressVPN >>

30 päivän ilmainen kokeilu

2) NordVPN

Paras VPN nopeudelle

NordVPN tarjoaa monia mielenkiintoisia ominaisuuksia edulliseen hintaan. Pääkonttori Panama Cityssä, NordVPN ei kuulu kansainvälisten valvontaliittojen piiriin, mikä antaa palvelulle runsaasti tilaa käyttäjien suojelemiseen.

5 parasta ILMAISTA saksalaista VPN:ää (2024) (11)

Tärkeimmät tiedot:

Tuetut alustat:
Mac, Windows, Android, Linux, iOS, älytelevisiot (Android TV)
Palvelimien lukumäärä: 5000 +Palvelinmaat: 59Jaettu tunnelointi: Kyllä
Tietojen käyttöoikeus: RajoittamatonTorrentointi: KylläTappokytkin: Kyllä
Pystyy poistamaan eston:
Netflix, Hulu, Disney+, Amazon Ensiluokkaiset videot, Youtube
Kirjautumattomuuskäytäntö: KylläIP-osoitteet: StaattinenSimultaneome-yhteys: 6
Paras: Kytkeminen double VPN, onion over VPN -palvelimet, P2P.
Ilmainen kokeilu: Kyllä - 30 päivääTämän päivän paras tarjous: Tarkista nyt!

Ominaisuudet:

✔️ Palvelimet: NordVPN sillä on 5,000 59 palvelinta 240 maassa maailmanlaajuisesti. Se saattaa olla Saksan paras VPN-palveluntarjoaja, jolla on yli XNUMX palvelinta, joista osa Berliinissä ja Frankfurtissa. Saat suojatun yhteyden ilman, että sinun tarvitsee käyttää toisen maan palvelinta.

✔️ Suojaus ja lokit: VPN-yhteytesi kautta NordVPN pysyy turvassa OpenVPN:n, NordLynxin ja 256-bittisen salauksen ansiosta. Ne tarjoavat myös erikoispalvelimia P2P:llä, double VPN ja Onion over VPN. Jos haluat varmistaa, että Internet-toimintaasi ei seurata, double VPN käyttää kahta palvelinta liikenteen reitittämiseen turvallisesti.

✔️ Suoratoisto: Voit käyttää mitä tahansa suoratoistopalvelua kautta NordVPN, saat pääsyn kunkin maan kirjastoon palvelinvalintasi perusteella. Fyysistä sijaintiasi lähinnä olevat palvelimet antavat sinulle parhaat nopeudet. Mutta et tule kokemaan bufferminkä tahansa palvelimen kanssa.

✔️ Yksityisyys: NordVPN tarjoaa DNS-vuodosuojauksen ja tappamiskytkimen, joka katkaisee Internet-yhteytesi, jos menetät VPN-yhteyden. Palvelun pääkonttori on Panamassa, maassa, jossa ei ole tietojen säilyttämislakeja. He eivät tallenna henkilökohtaisia ​​tietojasi tai seuraa Internet-toimintaasi.

✔️ Jaettu tunnelointi: Voit käyttää jaettua tunnelointia kanssasi NordVPN tili. Valitse, mitkä sovellukset tarvitsevat VPN-salauksen, ja piilota Internet-tietosi tällä lähestymistavalla, kun muut sovellukset käyttävät Internetiä normaalisti.

✔️ Tuetut laitteet: Kaikki Internet-yhteydellä varustetut laitteet ovat yhteensopivia NordVPN. Voit käyttää Windows, Mac- tai Linux-tietokoneet, Android tai iOS-laitteet ja Amazon teknologiaa.

✔️ Omistettu reititinsovellus: Voit asentaa NordVPN tai osta reititin, johon on asennettu VPN-ohjelmisto. Tilaukselle ei kuitenkaan ole erillistä reititinsovellusta.

✔️ Dynaamisen IP-osoitteen saatavuus: Sinun NordVPN tili antaa sinulle jaetun dynaamisen IP-osoitteen, mikä tarkoittaa, että saat uuden osoitteen joka kerta, kun kirjaudut sisään. Vaikka valitsisit saman palvelimen, pääset siihen yksilöllisen IP-osoitteen kautta.

✔️ Hinnoittelu: NordVPN maksaa 14.49 dollaria kuukaudessa, mutta voit säästää maksamalla vuosittain. Jos maksat vuoden kerrallaan, se maksaa 7.49 dollaria kuukaudessa. Maksaa kaksi vuotta samanaikaisestineously laskee hinnan 5.99 dollariin kuukaudessa.

Plussat

Tarjoaa edullisen hinnan.
Nopeat nopeudet suoratoistoon.
Ei pidä toimintalokeja tietojesi suojaamiseksi.
Sallii kuusi laitetta samanaikaisestineously.

MIINUKSET

Torrentointi on sallittu vain tietyillä palvelimilla.
Tarjoaa joissakin paikoissa hitaita nopeuksia.
Manuaalinen OpenVPN-määritys on vaikeaa.

Vierailla NordVPN >>

30 päivän ilmainen kokeilu

3) Surfshark

Paras liitettyjen laitteiden lukumäärälle

Surfshark on VPN, jonka voit valita, jos haluat rajoittamattomia yhteyksiä edulliseen hintaan. Tämä hollantilainen palvelu pelaa generoYhdysvaltain käyttäjien tietosuojasäännöt. Surfshark ei ole velvollinen säilyttämään tietolokeja, mikä lisää käyttäjilleen suojakerroksen.

5 parasta ILMAISTA saksalaista VPN:ää (2024) (12)

Tärkeimmät tiedot:

Tuetut alustat:
Mac, Windows, IOS, Android, Linux, Smart TV, Firestick
Palvelimien lukumäärä: 3200 +Palvelinmaat: 65Jaettu tunnelointi: Kyllä
Tietojen käyttöoikeus: RajoittamatonTorrentointi: KylläTappokytkin: Kyllä
Pystyy poistamaan eston:
Netflix, Disney+, Hulu, Amazon Ensiluokkaiset videot, Youtube
Kirjautumattomuuskäytäntö: KylläIP-osoitteet: StaattinenSimultaneome-yhteys: Rajoittamaton
Paras: Pelaaminen, selaaminen ja suoratoisto.
Ilmainen kokeilu: Kyllä – 30 päivän rahat takaisin -takuuTämän päivän paras tarjous: Tarkista nyt!

Ominaisuudet:

✔️ Palvelimet: Surfshark sillä on yli 3,200 65 palvelinta XNUMX eri maassa. Voit käyttää saksalaista palvelinta Frankfurtissa tai Berliinissä, jos haluat suojatun paikallisen yhteyden. Lisäksi voit valita palvelimen Yhdysvalloissa tai Kanadassa käyttääksesi niitä Netflix kirjastoissa.

✔️ Suojaus ja lokit: Jos haluat double VPN Surfshark tarjoaa sen multi-hopina. Erityisesti et voi pyytää tätä vaihtoehtoa milloin tahansa, koska valmiit palvelimet tarjoavat monihyppyisiä yhteyksiä.

✔️ Suoratoisto: Voit suoratoistaa ohjelmia ja elokuvia helposti Surfshark, mutta siihen liittyy jonkin verran vaihtelua. Vaikka Surfshark sillä on palvelimia maissa, joissa muut VPN:t eivät, kuten Afrikassa ja Etelä-Amerikassa, yhteys voi mennä epätasaiseksi. Joten on parempi valita palvelin mahdollisimman läheltä todellista sijaintiasi, jotta varmistetaan kunnolliset suoratoistonopeudet ilman bufferden.

✔️ Yksityisyys: Surfshark käyttää sekä OpenVPN:ää että WireGuardia pitääkseen tietosi yksityisinä. Voit sisällyttää muita tietosuojaominaisuuksia suunnitelmasi valinnan jälkeen.

✔️ Jaettu tunnelointi: Surfshark tarjoaa Bypasserin tunnusomaisena jaetun tunnelointivaihtoehdon. Voit tarkistaa, mitkä sivustot hyväksyvät VPN:n ja mitkä estävät sen, ja säätää asetuksiasi vastaavasti. Bypasser tallentaa asetukset, joten sinun ei tarvitse muuttaa pääsyä joka kerta, kun käytät Surfshark.

✔️ Tuetut laitteet: Surfshark sallii rajattoman samanaikaisen käytönneolaitteita päästäksemme suojattuihin palvelimiin, joten se antaa sinulle parhaan vastineen tilauksellesi. Voit käyttää sitä missä tahansa Internet-yhteydellä, kuten PC, Mac, iPhone, Android puhelin tai Amazon tulipuikko laite.

✔️ Omistettu reititinsovellus: Surfshark sillä ei ole omaa reititinsovellusta. Voit tarkistaa, tukeeko nykyinen reitittimesi VPN-verkkoja, ja määritä se noudattamalla ohjeita. muuwise, sinun on ostettava yhteensopiva reititin.

✔️ Dynaamisen IP-osoitteen saatavuus: Saat dynaamisen IP-osoitteen kirjautuessasi sisään Surfshark, mutta se ei ole omasi, kuten muiden palveluntarjoajien tietyt premium-sopimukset. Jaat IP-osoitteen kaikille, jotka valitsivat kyseisen palvelimen.

✔️ Hinnoittelu: Käyttää Surfshark ilmainen kokeiluversio tai tilaa maksullinen suunnitelma ilman riskiä, ​​koska ne tarjoavat 30 päivän rahat takaisin -takuun. Kuukausisuunnitelma on 12.95 dollaria, joten vuodeksi sitoutuminen on parempi vaihtoehto. Maksat tästä suunnitelmasta vain 3.99 dollaria kuukaudessa. Jos tiedät, käytät Surfshark Kahden vuoden suunnitelma on pitkään vielä halvempi, vain 2.49 dollaria kuukaudessa.

Plussat

Nopeat WireGuard-protokollat.
Käytä GPS-huijausta peittääksesi sijaintisi.
Joihinkin suunnitelmiin sisältyy mainosten esto ja virustorjunta.

MIINUKSET

Melko kallis liittymä.
Lisäominaisuudet lisäävät kuukausikustannuksia.
Vaikeus P2P-torrentinopeuksilla

Vierailla Surfshark >>

30 päivän ilmainen kokeilu

4) FastestVPN

Paras tietosuojakäytännön kannalta

FastestVPN on palveluntarjoaja, joka avaa muiden maiden verkkosivustojen eston ja suojaa samalla henkilökohtaisia ​​tietojasi. Voit käyttää sitä Saksan VPN:nä, mutta pääkonttori on Yhdysvalloissa. Yhdysvallat säilyttää tiedot, mutta ne eivät lähetä niitä kolmansille osapuolille. Tietosi pysyvät turvassa sisällä FastestVPN palvelimia.

5 parasta ILMAISTA saksalaista VPN:ää (2024) (13)

Tärkeimmät tiedot:

Tuetut alustat:
Windows, Mac, iOS, Android, Fire TV ja paljon muuta
Palvelimien lukumäärä: 600 +Palvelinmaat: 39 +Jaettu tunnelointi: Kyllä
Tietojen käyttöoikeus: RajoittamatonTorrentointi: KylläTappokytkin: Kyllä
Pystyy poistamaan eston:
Netflix, Hulu, HBO ja paljon muuta
Kirjautumattomuuskäytäntö: KylläIP-osoitteet: DynaaminenSimultaneome-yhteys: 10
Paras: Halvin elinikäinen VPN-tilaus
Ilmainen kokeilu: Ei – 15 päivän rahat takaisin -takuuTämän päivän paras tarjous: Tarkista nyt!

Ominaisuudet:

✔️ Palvelimet:

FastestVPN sillä on 600 palvelinta 39 maassa. Voit käyttää yhtä Frankfurtin 50 palvelimesta tai muodostaa yhteyden fyysisiin palvelimiin Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa, Australiassa tai Hongkongissa.

✔️ Suojaus ja lokit: FastestVPN salaus käyttää kehittynyttä salausstandardia, kuten CIA ja armeija. He käyttävät myös TLS (Transport Layers Security Protocol) -protokollaa, joka suojaa verkkosivuja.

✔️ Suoratoisto: Se on yksi paras VPN verkkotunnukselle windows avaa sivustojen lukituksen, kuten Netflix, Amazon Prime Video ja BBC iPlayer. Jos sinulla on tilejä muilla suoratoistosivustoilla, voit valita oikean palvelimen sijainnin ja kirjautua sisään tilillesi nähdäksesi kotimaan kirjaston.

✔️ Yksityisyys: FastestVPN siinä on DNS-vuodosuojaus, joka takaa laadukkaan yhteyden tietokoneesi ja Internetin välillä. Palvelu havaitsee vuodon ja katkaisee Internet-yhteytesi tietojesi suojaamiseksi. Yhdistä sitten uudelleen VPN-verkkoon suojatun yhteyden luomiseksi ilman vuotoa.

✔️ Jaettu tunnelointi: Voit käyttää jaettua tunnelointia mille tahansa yhteensopivalle laitteelle FastestVPN. Voit myös avata asetukset, etsiä jaetun tunneloinnin ja valita jokaisen sovelluksen, jota haluat käyttää. Kojelauta näyttää sinulle jopa suositellut sovellukset aiemman kokemuksen perusteella muiden käyttäjien kanssa. Tämä prosessi yksinkertaistaa suoratoistotilannettasi.

✔️ Tuetut laitteet: FastestVPN ei ole rajoituksia siihen, kuinka monta laitetta voit yhdistää samanaikaisestineously. Tämä lähestymistapa varmistaa, että kaikki tietosi pysyvät yksityisinä ilman, että sinun tarvitsee valita ja valita, mitä laitteita käytät.

✔️ Omistettu reititinsovellus: FastestVPN ei tarjoa erillistä reititinsovellusta, mutta voit sallia sen yhdistää laitteita, jos reitittimesi tukee VPN:itä. Seuraa heidän ohjeitaan VPN-tilauksen määrittämisessä reitittimessäsi.

✔️ Dynaamisen IP-osoitteen saatavuus: Kun kirjaudut sisään FastestVPN, saat dynaamisen IP-osoitteen. Monet muut ihmiset käyttävät samaa IP-osoitetta, joten mikään ei liitä sitä sinuun. Joka kerta kun aloitat uuden online-istunnon, saat ainutlaatuisen IP-osoitteen yksityisyytesi suojaamiseksi.

✔️ Hinnoittelu: FastestVPN on 40 dollaria elinikäinen. Saat myös 15 päivää aikaa kokeilla FastestVPN ja saat rahasi takaisin tarvittaessa.

Plussat

Elinikäinen käyttöoikeus sisältää 10 usean sisäänkirjautumisen
Tarjoaa 2 Tt pilvitallennustilaa
Poista ominaisuudet (Netflix, Disney+, HotStar, AmazonJne)

MIINUKSET

Lisälaitteista lisämaksu.
Jaettu tunnelointi vain iOS- ja Android sovellukset.

Vierailla FastestVPN >>

15 päivän rahat takaisin takuu

5) Atlas VPN

Paras ilmaisen palvelun tarjoamiseen

Atlas VPN on ilmainen VPN Saksassa, joka antaa sinulle mahdollisuuden nähdä kuinka voit suojata Internet-tietoturvaasi ilman rahaa. New York Cityssä sijaitseva palvelu tarjoaa kirjautumattomuuskäytännön ja luotettavan tappikytkimen. Se jopa veti palvelimia Intiasta, kun maa torjui lokittomia palvelimia.

5 parasta ILMAISTA saksalaista VPN:ää (2024) (14)

Tärkeimmät tiedot:

Tuetut alustat:
PC, Mac, iPhone, Android, Chromebook ja Amazon teknologia
Palvelimien lukumäärä: 750 +Palvelinmaat: 37Jaettu tunnelointi: Kyllä
Tietojen käyttöoikeus: RajoittamatonTorrentointi: KylläTappokytkin: Kyllä
Pystyy poistamaan eston:
BBC iPlayer, Netflix, Hulu, YouTube TV Amazon tärkein
Kirjautumattomuuskäytäntö: KylläIP-osoitteet: DynaaminenSimultaneome-yhteys: Rajoittamaton
Ilmainen kokeilu: Kyllä - 30 päivääTämän päivän paras tarjous: Tarkista nyt!

Ominaisuudet:

✔️ Palvelimet: Atlas VPN sillä on hieman yli 750 palvelinta ympäri maailmaa. Tämä on pieni luku verrattuna muihin tämän luettelon VPN-palveluihin. Palvelimet ovat 36 paikassa, mukaan lukien Frankfurt, Saksa. Sinulla on rajoitettu valikoima muihin palveluntarjoajiin verrattuna.

✔️ Suojaus ja lokit: Atlas VPN ei säilytä käyttäjien tietoja. Koska sinun ei tarvitse maksaa palvelusta, heillä ei ole edes luottokorttisi tai Paypal-tietojasi, kuten muilla palveluntarjoajilla. He käyttävät WireGuardia turvallisuuden tarjoamiseen palvelimilleen.

✔️ Suoratoisto: Voit suoratoistaa mitä tahansa Atlas VPN, Kuten Netflix, Amazon Prime Video, Huluja BBC iPlayer. Et koe samoja nopeita nopeuksia kuin maksetulla sopimuksella, mutta bufferon minimaalinen.

✔️ Yksityisyys: Atlas VPN väittää suojaavansa internetyhteyttäsi, mutta niiden pääkonttori on Yhdysvalloissa. Tämä tarkoittaa, että heidän on ehkä laillisesti noudatettava hallitusta tietojen luovuttamiseksi. Kuitenkin toisin kuin IPVanish, siitä ei ole kirjaa Atlas VPN aina jakaa tietoa.

✔️ Jaettu tunnelointi: Atlas VPN tukee jaettua tunnelointia, joten voit asettaa tietyt sivustot tai sovellukset käymään salatun VPN-käytön läpi allo-tilassawing ulkopuolinen pääsy muuhun sisältöön.

✔️ Tuetut laitteet: Voit käyttää Atlas VPN suojattuihin yhteyksiin lähes kaikilla laitteilla, kuten PC, Mac, iPhone, Android, Chromebook ja Amazon tekniikka. Huono puoli on Atlas VPN ei toimi Linuxia käyttävässä tietokoneessa, koska operajärjestelmä ei ole yhteensopiva.

✔️ Dynaamisen IP-osoitteen saatavuus: Kun käytät Atlas VPN palvelimelle, saat uuden IP-osoitteen, joka peittää todellisen sijaintisi.

✔️ Hinnoittelu: Atlas VPN on ilmainen VPN Saksassa, jota voit käyttää ilman rajoituksia. Jos pidät palvelusta ja haluat maksullisen paketin, sinulla on useita edullisia vaihtoehtoja. Kuukausimaksu on 10.99 dollaria, mutta koska voit kokeilla Atlas VPN ilmaiseksi, tiedät jo kuinka se toimii. On parempi hypätä mukaan ja saada vuosi 3.29 dollarilla kuukaudessa tai kaksi vuotta 1.83 dollarilla kuukaudessa.

Plussat

Optimoidut palvelimet mahdollistavat saumattoman suoratoiston ja torrentin.
Aloittelijoille sopiva asennus rajoitetuilla protokollilla.
Poikkeuksellinen asiakastuki.
Toimii minkä tahansa tyypin kanssa Windows, Androidtai Apple-laitetta.

MIINUKSET

Ei toimi reitittimen kanssa.
Ei muodosta yhteyttä Linux-laitteisiin.
Sijaitsee Yhdysvalloissa, joten siihen sovelletaan tietojen säilyttämistä koskevia lakeja.

Vierailla AtlasVPN >>

30 päivän ilmainen kokeilu

6) Private Internet Access

Paras palvelimen saatavuuden kannalta

Private Internet Access on yksi maailman suurimmista VPN-verkoista. Denveriläisellä yrityksellä on yli 29,000 83 palvelinta XNUMX paikassa ympäri maailmaa, mukaan lukien Berliini, toimimaan Saksan VPN:nä.

Private Internet Access on Yhdysvalloissa, jossa on tietojen säilyttämistä koskeva laki. He käyttävät tietoja vain kansalliseen turvallisuuteen, mutta he voivat silti pyytää Internet-tietojasi.

5 parasta ILMAISTA saksalaista VPN:ää (2024) (15)

Tärkeimmät tiedot:

Tuetut alustat:
iOS Android, Linux, macOSja Microsoft Windows.
Palvelimien kokonaismäärä: 10,000 +Maat: 84 + maat
Tietojen käyttöoikeus: Rajaton kaistanleveysKirjautumattomuuskäytäntö: Kyllä
Ilmainen kokeilu: Ei - 30 päivän rahat takaisin -takuuSimultaneomeidän yhteydet: 10 +Tuettujen laitteiden enimmäismäärä: Rajoittamaton
Jaettu tunnelointi: KylläTappokytkin: KylläTämän päivän paras tarjous: Tarkista nyt!

Ominaisuudet:

✔️ Palvelimet: Koska Private Internet Access on niin paljon palvelimia, saat vaikuttavia nopeuksia mistä tahansa. Voit valita palvelimen lähes missä tahansa maassa päästäksesi ainutlaatuiseen paikalliseen sisältöön.

✔️ Suojaus ja lokit: Kun muodostat yhteyden palvelimeen kautta Private Internet Access, voit valita AES-128- tai 256-bittisen salauksen. Molemmat ovat turvallisia, mutta AES-128 on nopeampi. Se tarjoaa myös DNS-vuodosuojauksen.

✔️ Suoratoisto: Private Internet Access on vaikuttava yhteysnopeus, joka tekee suoratoistosta helppoa. Et tule kokemaan bufferkäytätkö Netflix, Amazon Ensiluokkaiset videot, Disney+, ESPN+ tai muut palvelut. Voit käyttää erilaisia ​​kirjastoja valitsemastasi palvelimesta riippuen.

✔️ Yksityisyys: A private Internet access tilaus sisältää joitain bonusominaisuuksia, kuten mainosten eston ja seurantabotteja estävän ohjelmiston. Sinun ei tarvitse huolehtia evästeistä ja kohdistetusta mainonnasta käytön yhteydessä.

✔️ Jaettu tunnelointi: Private Internet Access antaa käyttäjille mahdollisuuden määrittää mukautettuja ohjeita sovelluksille ja verkkosivustoille. Voit määrittää, mitkä sivustot käyttävät VPN:ää ja mitkä eivät tarvitse sitä, jotta saat parhaan mahdollisen yksityisyyden ja suojan.

✔️ Tuetut laitteet: Voit käyttää Private Internet Access millä tahansa Internet-laitteella, mukaan lukien Windows, Mac, Android, iOS, Linux ja Chrome. Voit yhdistää kymmenen laitetta samanaikaisestineously, joka tarjoaa tietosuojan useille käyttäjille kerralla.

✔️ Omistettu reititinsovellus: Private Internet Access on oma reititinsovellus. Jos reitittimesi pystyy käsittelemään VPN-yhteyksiä, voit linkittää tilauksesi ja suojata kaikkia Internetiäsi käyttäviä laitteita.

✔️ Dynaamisen IP-osoitteen saatavuus: Kanssa Private Internet Access, saat erillisen IP-osoitteen joka kerta, kun kirjaudut sisään. Muilla käyttäjillä ei ole pääsyä osoitteeseesi, joten voit selata Internetiä luottavaisesti, knowing että olet anonyymi ja täysin salattu.

✔️ Hinnoittelu: Kuukausittain Private Internet Access suunnitelma on 11.95 dollaria, mikä on edullinen ottaen huomioon, mitä he tarjoavat. Voit sitoutua vuoden tilaukseen ja maksaa 3.33 dollaria kuukaudessa. Jos haluat käyttää palvelua kolmen vuoden ajan, maksat 2.03 dollaria kuukaudessa ja saat kolme täysin ilmaiseksi.

Plussat

Oma IP-osoite täydellisen yksityisyyden varmistamiseksi.
Enemmän palvelimia kuin mikään muu palveluntarjoaja
Mahdollisuus yhdistää kymmenen laitetta suunnitelmaa kohti.
Edulliset maksuvaihtoehdot

MIINUKSET

satunnainen bufferkuuntelua ohjelmien suoratoiston aikana.
Nopeus voi hidastua satunnaisesti.
Vaikea muodostaa suojattua yhteyttä Netflix.

Vieraile PIA:ssa >>

30 päivän rahat takaisin -takuu

Kuinka valita paras VPN-palvelu Saksalle?

Kaikki VPN-palvelut arvioidut ovat hyviä vaihtoehtoja käytettäväksi Saksassa. Kun sinun on valittava paras ilmainen saksalainen VPN tarpeisiisi, harkitse näitä avaintekijöitä.

  • Maantieteellisesti estetty sisältö: Sen pitäisi mahdollistaa pääsy maantieteellisesti estettyihin tietoihin, kuten muiden alueiden suoratoistopalveluihin.
  • Tietosuoja ja turvallisuus: Varmista, että siinä on strong turvatoimia sinun ja tietojesi suojaamiseksi. Etsi ilmaisia ​​saksalaisia ​​VPN-verkkoja, joissa on ei-datalokit ja korkeimmat salaustasot.
  • kohtuuhintaisuus: Vertaile hintoja ja valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva työkalu kohtuulliseen hintaan. Valittavana on paljon työkaluja, joten sinun ei tarvitse maksaa liikaa.
  • Saatavuus: Varmista, että palvelulla on saatavilla useita palvelimia eri puolilla maailmaa. Tarkista myös, että kaikissa paikoissa on vakaa yhteys.
  • Nopeus: Vertaile ja vertaile yhteysnopeuksia. Verkkosivustojen ja suoratoistoalustojen pitäisi toimia sujuvasti.
  • Yhteensopivuus: Tarkista, että työkalu on saatavilla ja toimii hyvin erilaisissa laitteissa (mobiili, PC jne.
  • Asiakaspalvelu: hyvä asiakastuki tekee kaikista palveluista luotettavampia. Varmista, että arvioimillasi työkaluilla on hyvä ja luotettava asiakaspalvelu.

Mikä tahansa VPN sopii budjettiisi ja tarjoaa tarvitsemasi, on oikea vaihtoehto sinulle. Jos sinulla ei ole erityisiä tarpeita, et erehdy käyttäessäsi ExpressVPN, mikä on kaiken kaikkiaan paras.

Kuinka saada saksalainen IP-osoite?

Saat saksalaisen IP-osoitteen seuraavasti:

Vaihe 1) Lataa Saksan paras VPN.

Vaihe 2) Suorita asennus loppuun selaimessasi tai tietokoneessa.

Vaihe 3) Seuraavaksi sinun on tyhjennettävä kaikki Internet-tiedot ja evästeet selaimestasi.

Vaihe 4) Käynnistä selain uudelleen.

Vaihe 5) Avaa VPN-työkalu ja valitse saksalainen palvelin.

FAQ

Following ovat joitakin parhaista Saksassa käytettävistä VPN-verkoista:

Kyllä, Saksa harjoittaa Internet-valvontaa. Maa on osa 5/9/14 Eyes -liittoumaa, joka antaa heille laillisen vapauden jakaa ihmisten Internet-tietoja minkä tahansa maan kanssa, joka sitä pyytää.

Saksan ulkomaantiedustelupalvelu BND teki myös yhteistyötä Yhdysvaltain kansallisen turvallisuusviraston kanssa jakaakseen Internet-valvontatehtävät kansallisen turvallisuuden nimissä.

Saksassa on liittovaltion poliisilaki, joka sallii viestinnän sieppaamisen, vaikka poliisi ei epäilekään kyseistä henkilöä rikoksesta. Tämä laki tarkoittaa, että saksalaisilla ei ole yksityisyyttä, salausta tai nimettömyyttä verkossa. Sen todellinen tarkoitus on lopettaa ihmiskauppa, mutta tavallisten kansalaisten tiedoilla ei ole takeita.

Kyllä, VPN:n käyttö Saksassa on laillista, joten jonkin yllä olevista palveluista tilaaminen on paras tapa varmistaa online-yksityisyys. Muista, että vaikka Saksan paras VPN-palveluntarjoaja voi laillisesti estää sijaintisi, se ei anna sinulle ilmaista lisenssiä rikkoa lakia. Voit silti joutua syytteeseen, jos jäät kiinni laittomasta toiminnasta Internetissä.

Saksan paras VPN

#1 paras kokonaisuutena

5 parasta ILMAISTA saksalaista VPN:ää (2024) (16)

5 parasta ILMAISTA saksalaista VPN:ää (2024) (17)

5 parasta ILMAISTA saksalaista VPN:ää (2024) (18)5 parasta ILMAISTA saksalaista VPN:ää (2024) (19)
VPN-palveluntarjoajaExpressVPNNordVPNSurfsharkFastestVPN
Palvelinten lukumäärä:3,0005,0003200 +600 +
Palvelinmaiden lukumäärä94596539
24 / 7 tuki✔️✔️✔️✔️
Maksimi yhteydet56RajoittamatonRajoittamaton
meidän Review Arvioimme VPN:t sellaisten tekijöiden perusteella, kuten nopeus, käyttökokemus, kaistanleveys, tuetut maat, hinnoittelu, ei lokikäytäntöä jne.

Loistava – 9.8

5 parasta ILMAISTA saksalaista VPN:ää (2024) (20)

Loistava – 9.7

5 parasta ILMAISTA saksalaista VPN:ää (2024) (21)

Hyvä - 9.6

5 parasta ILMAISTA saksalaista VPN:ää (2024) (22)

Hyvä - 9.5

5 parasta ILMAISTA saksalaista VPN:ää (2024) (23)

Ilmainen kokeilu VPN:t tarjoavat 30 päivän rahat takaisin -takuun, mutta sinun on ensin tilattava 1 kuukauden suunnitelma.30 päivää30 päivää30 päivää15 päivää
LinkkiKokeile nyt ilmaiseksiKokeile nyt ilmaiseksiKokeile nyt ilmaiseksiKokeile nyt ilmaiseksi

Tuomio

Saksan paras VPN on ExpressVPN. Sen avulla voit käyttää kaikkia suoratoistopalvelujasi keskeytyksettä. ExpressVPN on kallein vaihtoehto, mutta se on investoinnin arvoinen, koska sinulla on moitteeton tietoturva vaarantamatta yhteysnopeuksiasi. Kuitenkin, NordVPN on myös hyvä valinta Saksassa.

Saatat tykätä:

  • 7 parasta ILMAISTA No-Log VPN:ää (2024)
  • 7 parasta (todella ILMAISTA) VPN:ää Windows PC (2024)
  • 9 parasta (todella ILMAISTA) VPN:ää Android (2024)
  • 10 parasta ILMAISTA IP-estäjää (piilota IP-osoite)
  • 7 PARAS YouTube TV VPN: Kuinka huijata sijainti
  • 6 parasta ILMAISTA VPN:ää Kiinalle (testattu ja toimiva vuonna 2024)
  • Kuinka vaihtaa Netflix Maa (alue)
  • 6 parasta ILMAISTA VPN:ää torrentille ja P2P:lle (2024)
5 parasta ILMAISTA saksalaista VPN:ää (2024) (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Van Hayes

Last Updated:

Views: 5592

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Van Hayes

Birthday: 1994-06-07

Address: 2004 Kling Rapid, New Destiny, MT 64658-2367

Phone: +512425013758

Job: National Farming Director

Hobby: Reading, Polo, Genealogy, amateur radio, Scouting, Stand-up comedy, Cryptography

Introduction: My name is Van Hayes, I am a thankful, friendly, smiling, calm, powerful, fine, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.