5 parasta ILMAISTA Argentiinan VPN:ää (2024) (2024)

5 parasta ILMAISTA Argentiinan VPN:ää (2024) (1)

Saatat ajatella, että Argentiina on yksityisyyttä kunnioittava maa – pisteet 71/100 Internet Freedom Indexissä vuonna 2020 – mutta argentiinalaiset käyttäjät voivat kohdata monia ongelmia käyttäessään maailmanlaajuisia sisältökirjastoja tai käsitellessään erittäin arkaluonteisia tietoja. Kun turvaat aikasi World Wide Webissä, tarvitset VPN:n.

VPN salaa verkkosi, vaihtaa todellisen IP-osoitteesi virtuaaliosoitteeseen ja antaa sinun välttää sensuurin ylittämällä maantieteelliset lohkot. Kun ajattelet sijoittamista VPN-verkkoon Argentiinassa, sinun on pidettävä mielessä monia tekijöitä, kuten turvallisuus, palvelimen sijainti, yksityisyys ja lokikäytäntö.

Olemme koonneet luettelon Argentiinan parhaista VPN-verkoista monien tutkimusten jälkeen.

Lue lisää ...

Keskeiset ostokset:

  • VPN auttaa sinua ohittamaan hallituksen määräämät ja maantieteelliset rajoitukset ja turvaa selauskokemuksesi.
  • Artikkeli suosittelee ExpressVPN, NordVPN, Private Internet Access, Surfsharkja FastestVPN huippuvaihtoehtoina. Jokainen VPN tarjoaa ainutlaatuisia ominaisuuksia ja vankan suojauksen, mikä takaa turvallisen, yksityisen selaamisen ja sisällön käytön Argentiinassa. Nämä VPN:t erottuvat luotettavuudestaan, nopeudestaan ​​ja käyttäjäystävällisistä käyttöliittymistään, jotka vastaavat käyttäjien erilaisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin, jotka etsivät online-yksityisyyttä ja rajoittamatonta Internet-yhteyttä.

Paras ILMAINEN VPN Argentiinassa: Parhaat valinnat!

#1 paras kokonaisuutena

5 parasta ILMAISTA Argentiinan VPN:ää (2024) (2)

5 parasta ILMAISTA Argentiinan VPN:ää (2024) (3)

5 parasta ILMAISTA Argentiinan VPN:ää (2024) (4)5 parasta ILMAISTA Argentiinan VPN:ää (2024) (5)
VPN-palveluntarjoajaExpressVPNNordVPNPrivate Internet AccessSurfshark
Palvelinten lukumäärä:3,0005,00010,000 +3200 +
Palvelinmaiden lukumäärä945914465
24 / 7 tuki✔️✔️✔️✔️
Maksimi yhteydet5610Rajoittamaton
meidän Review Arvioimme VPN:t sellaisten tekijöiden perusteella, kuten nopeus, käyttökokemus, kaistanleveys, tuetut maat, hinnoittelu, ei lokikäytäntöä jne.

Loistava – 9.8

5 parasta ILMAISTA Argentiinan VPN:ää (2024) (6)

Loistava – 9.7

5 parasta ILMAISTA Argentiinan VPN:ää (2024) (7)

Hyvä - 9.6

5 parasta ILMAISTA Argentiinan VPN:ää (2024) (8)

Hyvä - 9.5

5 parasta ILMAISTA Argentiinan VPN:ää (2024) (9)

Ilmainen kokeilu VPN:t tarjoavat 30 päivän rahat takaisin -takuun, mutta sinun on ensin tilattava 1 kuukauden suunnitelma.30 päivää30 päivää30 päivää30-päivät
LinkkiKokeile nyt ilmaiseksiKokeile nyt ilmaiseksiKokeile nyt ilmaiseksiKokeile nyt ilmaiseksi

1) ExpressVPN

Paras VPN turvallisuuden takaamiseksi

ExpressVPN on maailmanlaajuisesti suosittu VPN-yhteys. Se sijaitsee Brittiläisillä Neitsytsaarilla, a haven yksityisyyttä suojaavista laeista. Tämä palveluntarjoaja tarjoaa anonymiteetin, rajoittamattoman kaistanleveyden, pääsyn johtaviin suoratoistopalveluihin ja nopean nopeuden. Sen sotilasluokan salaus väittää olevansa yhden napsautuksen suoja kaikenlaisilta Internet-uhkilta. ExpressVPN on paras valinta käyttäjille, jotka priorisoivat yksityisyyttä, turvallisuutta ja yhteysnopeutta VPN:ssä.

5 parasta ILMAISTA Argentiinan VPN:ää (2024) (10)

Tärkeimmät tiedot:

Tuetut alustat:
macOS, IOS, Windows, Android, Linux, Wi-Fi-reitittimet, älytelevisiot
Palvelimien lukumäärä: 3000 +Palvelinmaat: 90 +Jaettu tunnelointi: Joo
Tietojen käyttöoikeus: RajoittamatonTorrentointi: JooTappokytkin: Joo
Pystyy poistamaan eston:
YouTube TV Netflix, iPlayer, Amazon Pääministeri, Hulu ja niin edelleen
Kirjautumattomuuskäytäntö: JooIP-osoitteet: DynaaminenSimultaneome-yhteys: 5
Ilmainen kokeilu: Kyllä - 30 päivääTämän päivän paras tarjous: Tarkista nyt!

Ominaisuudet:

✔️ Palvelimet Argentiinassa: ExpressVPN sillä on 3000+ palvelinta yli 120 paikassa yli 90 maassa. Tämä sisältää Argentiinan, mutta vain virtuaalisen sijainnin kautta. Käyttäjät saavat IP-osoitteen Argentiinasta erilliseltä palvelimelta, joka sijaitsee naapurivaltiossa Brasiliassa.

✔️ Suoratoisto: ExpressVPN avaa kaikki maailmanlaajuisesti saatavilla olevat ensisijaiset suoratoistopalvelut, mukaan lukien Netflix, DAZN, HBO Max, Hulujne. Voit myös nauttia HD-videoista ilman bufferden.

✔️ Turvallisuus: ExpressVPN loistaa tietoturvaosastolla ominaisuuksillaan, kuten kill switch, TrustedServer Technology ja DNS-vuotosuojaus. Sen avulla voit poistaa kaikki tiedot sen palvelinverkosta istunnon päätyttyä. Ohjelman Perfect Forward Secrecy -ominaisuus vaihtaa salausavaimesi ennen jokaista istuntoa lisätäkseen suojaustasoa.

✔️ Eston poistaminen: Ohjelmisto tarjoaa suoran yhteyden kaikkiin mobiili- ja pöytälaitteisiin. MediaStreamerin (SmartDNS) avulla voit poistaa sisällön eston laitteista, jotka eivät yleensä ole yhteensopivia VPN-verkkojen kanssa.

✔️ Tietosuoja- ja lokikäytäntö: ExpressVPN piilottaa IP-osoitteesi ja salaa tietosi AES:llä 256-bittisillä avaimilla. Ohjelma ei säilytä selaushistoriasi toimintalokeja, DNS-kyselyitä, selausosoitteita, liikenteen kohteita ja aikaleimoja. Se voi säilyttää virheraportteja ja MediaStreamer-lokeja suostumuksellasi.

✔️ Tuetut laitteet: - ExpressVPN sovellus tukee macOS, IOS, Windows, Android, Linux, Wi-Fi-reitittimet, älytelevisiot jne. Voit käyttää yhteyttä 5 laitteessa samanaikaisestineously.

✔️ Protokollat: ExpressVPN toimii IKEv2-, AES- ja ChaCha20-salausstandardien kanssa ja käyttää Lightway-tunnelia (TCP/UDP). Voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan salauksen. Käyttäjät voivat kirjautua sisään SHA-512-hajautustoiminnolla, joka piilottaa tiedot ja suojaa kirjautumistietosi.

✔️ Yhdistetään reitittimeen: Voit muodostaa yhteyden ExpressVPN reitittimeen tai modeemiin jokaisen laitteen suojaamiseksi.

Plussat

P2P-tuki torrentille
Riippumattoman auditoitu
Sijaitsee Brittiläisillä Neitsytsaarilla, yksityisyyttä kunnioittavassa maassa
Salausavaimet vaihtuvat ennen jokaista istuntoa

MIINUKSET

Ei tappamiskytkintä iOS-sovelluksessa
Hieman kalliimmalla puolella
Rajoitettu yhtäaikaaneous-laiteyhteys (5)

Kuinka saada se ilmaiseksi?

  • Rekisteröidy ExpressVPN tästä.
  • Valitse seitsemän päivän ilmainen kokeilu ja maksa
  • Testaa ominaisuuksia
  • Lunasta hyvitys sen 30 päivän rahat takaisin -takuuohjelmalla

Vierailla ExpressVPN >>

30 päivän ilmainen kokeilu

2) NordVPN

Paras yksityisyyden kannalta

NordVPN on yksi arvostetuimmista ja maailmanlaajuisesti saatavilla olevista VPN-palveluntarjoajista. Se sijaitsee Panamassa ja tarjoaa saumatonta palvelua lähes 14 miljoonalle käyttäjälle maailmanlaajuisesti. Houkutteleva käyttöliittymä, useat palvelinvaihtoehdot ja vaikuttavat protokollat ​​tekevät siitä luotettavan VPN:n. Se on yksi niistä ilmaiset VPN-palvelut ja paljastaa jatkuvasti uusia ja hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka parantavat asiakkaiden yksityisyyttä, turvallisuutta ja helppokäyttöisyyttä. Se on paras valinta käyttäjille, jotka haluavat selata suojaamattomia sivustoja ja samalla suojata digitaalista identiteettiään.

5 parasta ILMAISTA Argentiinan VPN:ää (2024) (11)

Tärkeimmät tiedot:

Tuetut alustat:
Linux, Windows, macOS, iOS
Palvelimien lukumäärä: 5400 +Palvelinmaat: 20 +Jaettu tunnelointi: Joo
Tietojen käyttöoikeus: RajoittamatonTorrentointi: JooTappokytkin: Joo
Pystyy poistamaan eston:
YouTube TV Netflix, Amazon Pääministeri, Hulu
Kirjautumattomuuskäytäntö: JooIP-osoitteet: StaattinenSimultaneome-yhteys: 6
Ilmainen kokeilu: Kyllä - 30 päivääTämän päivän paras tarjous: Tarkista nyt!

Ominaisuudet:

✔️ Palvelimet Argentiinassa: NordVPN sillä on yli 5400 palvelinta maailmanlaajuisesti, joista yli 20 sijaitsee Argentiinassa, erityisesti Buenos Airesissa. Saat henkilökohtaisen IP-osoitteesi avaamalla maaluettelon ja napauttamalla Argentiina.

✔️ CyberSec: NordVPN tarjoaa ainutlaatuisen CyberSec-ominaisuuden, joka estää mainokset, häiritsevät verkkosivustot ja haitalliset ponnahdusikkunat. Tämä suojaa sinua tietojenkalastelulta ja säästää aikaa.

✔️ Suoratoisto: NordVPN antaa sinun striimata Netflix, Disney+, Hulu, ja muut palvelut, jotka eivät ole saatavilla Argentiinassa. Voit myös torrentoida mediatiedostoja ja avata maailmanlaajuisten sisältökirjastojen lukituksen.

✔️ Turvallisuus: NordVPN piilottaa IP-osoitteesi ja sijaintisi ja antaa sinun surffata verkossa turvallisesti ilman sloawing sinä alas.

✔️ DoubleVPN: DoubleVPN on toinen suojakerros online-identiteettisi piilottamiseen lisäpalvelimella. Se tekee hyökkääjien on kaksi kertaa vaikeampaa vahingoittaa sinua.

✔️ Yksityisyys ja kirjaaminen: NordVPN on tiukka kirjautumattomuuskäytäntö. Se ei pidä kirjaa vierailluista verkkosivustoistasi ja suoratoistamastasi sisällöstä. Se ei edes rekisteröi alkuperäistä IP-osoitettasi. Ainoa tieto, joka NordVPN kirjautumiset ovat maksutietosi ja aikaleimat viimeisistä istunnoistasi. Näitä tietoja ei voida sitoa sinuun.

✔️ Protokollat: NordVPN käyttää kahta protokollaa: IPSec ja IKEv2. NordLynx on heidän patentoitu kevyt protokollansa. IPsec keskittyy muodostettuihin yhteyksiin, kun taas IKEv2 muodostaa kadonneet yhteydet uudelleen. Kun haluat vaihtaa WiFi-yhteydestä mobiilitukipisteisiin, molemmat protokollat ​​toimivat.

✔️ Yhdistetään reitittimeen: NordVPN voidaan asentaa tiettyihin reitittimiin, jotka ovat jo OpenVPN-asiakkaita.

Plussat

Houkutteleva ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä
Kiinteä ja luotettava salaus kaikilla palvelimilla
Tarjoaa hämärtyneitä palvelimia, jotka piilottavat VPN-käyttösi
Tarjoaa Quick Connect -painikkeen

MIINUKSET

Kallis muihin vaihtoehtoihin verrattuna
Ei vaihda IP-osoitetta uudelleen jokaisen istunnon yhteydessä
Ei asennu pelikonsoleihin tai tiettyihin älytelevisioihin

Kuinka saada se ilmaiseksi?

  • Rekisteröidy NordVPN käyttämällä tätä linkkiä
  • Hanki kuukausisuunnitelma
  • Testaa kaikkia ominaisuuksia
  • Lunasta hyvitys 30 päivän kuluessa 30 päivän rahat takaisin -takuuohjelmalla

Vierailla NordVPN >>

30 päivän ilmainen kokeilu

3) Private Internet Access

Paras vastine rahalle

Private Internet Access (PIA) on salattu VPN-tunneli, joka tarjoaa saumattoman yhteyden. Se sijaitsee Yhdysvalloissa, joka ei ole ihanteellinen kotimaa VPN-yritykselle. PIA:lla on tiukka kirjautumattomuuskäytäntö, joka suojaa todellisen IP-osoitteesi ja surffaushistoriasi. Siinä on myös monia edistyneitä ominaisuuksia turvallisuuden, nopeuden ja saavutettavuuden parantamiseksi, ja sitä pidetään laajalti maailman konfiguroitavimpana VPN:nä. Tämä kirjautumaton VPN-palveluntarjoaja on paras valinta käyttäjille, jotka etsivät vakaata ja edullista VPN:ää maksimaalisilla suojausominaisuuksilla.

5 parasta ILMAISTA Argentiinan VPN:ää (2024) (12)

Tärkeimmät tiedot:

Tuetut alustat:
macOS, IOS, Windows, Android, ja Linux
Palvelimien lukumäärä: 10,000 +Palvelinmaat: 144 maissaJaettu tunnelointi: Kyllä
Tietojen käyttöoikeus: Rajaton kaistanleveysTorrentointi: KylläTappokytkin: Kyllä
Pystyy poistamaan eston:
YouTube TV Netflix, Amazon Pääministeri, Hulu
Kirjautumattomuuskäytäntö: KylläIP-osoitteet: StaattinenSimultaneome-yhteys: 10
Ilmainen kokeilu: Ei - 30 päivän rahat takaisin -takuuTämän päivän paras tarjous: Tarkista nyt!

Ominaisuudet:

✔️ Palvelimet Argentiinassa: PIA tarjoaa yhteyden 144 maailmanlaajuisen palvelimensa kautta. Sillä on viisi virtuaalipalvelinta Etelä-Amerikassa, joista yksi sijaitsee Buenos Airesissa, Argentiinassa.

✔️ Suoratoisto: PIA vapauttaa huippualustojen, kuten Disney+, Netflix, HBO Max, ESPN+, Hulu, Amazon Prime Video jne. Ohjelma käyttää US East Streaming Optimized Serveriä nopeaan 4K-suoratoistoon.

✔️ Turvallisuus: Private Internet Access on varustettu kill switch -ominaisuudella, joka estää Internetin VPN:n vahingossa katketessa. Voit myös hyödyntää sen jaetun tunnelin ominaisuutta, jonka avulla voit valita sivustot, jotka haluat salata.

✔️ Tietosuoja- ja lokikäytäntö: PIA:lla on kirjautumattomuuskäytäntö, jonka useat asiantuntijat ja riippumattomat auditoinnit ovat testanneet. Tämä on ratkaisevan tärkeää, sillä PIA sijaitsee Yhdysvalloissa, joka on Five Eyes International Surveillance Alliancen perustajajäsen. Näin ollen vaikka yritys voi luovuttaa mitä tahansa tietoja viranomaisille, kirjautumattomuuskäytäntö varmistaa, että ne eivät tallenna siirrettäviä tietoja.

✔️ Tuetut laitteet: Voit asentaa PIA-sovelluksen macOS, IOS, Windows, Android, ja Linux. Ohjelmassa on myös selainlaajennuksia Windows, Mac, Firefox, Chrome ja Opera. Työpöytälaajennuksissa on samat ominaisuudet.

✔️ Protokollat: PIA tarjoaa sekä OpenVPN:n että WireGuardin, johtavat avoimen lähdekoodin protokollat. iOS-käyttäjillä on pääsy IPsec- (IKEv2) -protokollaan, joka on vanhempi ja paljon vähemmän turvallinen protokolla.

✔️ Reititin: PIA tulee esiasennettuna ohjelman omiin reitittimiin – joita voi ostaa verkkosivustolta. Johtavat reitittimet sopivat myös PIA:lle. Voit muodostaa yhteyden suoraan laitteisiin ilman alkuperäisiä sovelluksia, kuten Apple TV tai Roku.

Plussat

P2P-ystävälliset palvelimet torrentia varten
Sallii rajattomasti laitteita yhdellä tilauksella
Yksi halvimmista VPN-verkoista, maksaa vain 2 dollaria kuukaudessa

MIINUKSET

Sijaitsee Yhdysvalloissa
Epätasaiset ominaisuudet sisällä Windows, macOSja muita erilaisia ​​laitteita
Riittämätön asiakaspalvelu

Kuinka saada se ilmaiseksi?

  • Rekisteröidy Private Internet Access käyttämällä tätä linkkiä
  • Valitse itsellesi paras tarjous ja maksa
  • Testaa ominaisuuksia ja nauti palvelusta
  • Lunasta hyvitys sen 30 päivän rahat takaisin -takuuohjelmalla.

Vieraile PIA:ssa >>

30 päivän rahat takaisin -takuu

4) Surfshark

Paras suoratoistoon

Surfshark on hollantilainen VPN-palveluntarjoaja. Se salaa verkkoliikenteen onnistuneesti, reitittää IP-osoitteesi uudelleen suojattujen palvelimien kautta ja piilottaa sen sitten. Tämän VPN:n painopiste on Internet-yhteytesi turvallisuuteen ja nopeuteen. Se on käytettävissä, helppo käynnistää ja piilottaa IP-osoitteesi yhdellä napsautuksella. Surfshark sopii parhaiten tekniikan aloittelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kokeilemaan VPN:n ominaisuuksia polttamatta reikää taskuunsa.

5 parasta ILMAISTA Argentiinan VPN:ää (2024) (13)

Tärkeimmät tiedot:

Tuetut alustat:
Mac, Windows, iOS, Linux ja Android
Palvelimien lukumäärä: 3200Palvelinmaat: 100 +Jaettu tunnelointi: Joo
Tietojen käyttöoikeus: RajoittamatonTorrentointi: JooTappokytkin: Joo
Pystyy poistamaan eston:
YouTube TV Netflix, iPlayer, Amazon Pääministeri, Hulu
Kirjautumattomuuskäytäntö: JooIP-osoitteet: StaattinenSimultaneome-yhteys: Rajoittamaton
Ilmainen kokeilu: Kyllä – 30 päivän ilmainen kokeiluTämän päivän paras tarjous: Tarkista nyt!

Ominaisuudet:

✔️ Palvelimet Argentiinassa: Surfshark sillä on 10 palvelinta Etelä-Amerikassa, joista yksi Argentiinassa Buenos Airesissa. Se tuottaa erinomaisen nopeuden ja keskeytymättömän yhteyden iäksi. Palvelimia pääsee käsiksi sen helppokäyttöisellä sovelluksella ja selainlaajennuksella.

✔️ Suoratoisto: Voit suoratoistaa Netflix, Disney+, Amazon Ensiluokkaiset videot, Huluja monia muita sovelluksia tällä VPN:llä. Lisäksi voit avata lukituksen Netflixn maailmanlaajuiseen sisältökirjastoon kiertämällä argentiinalaisia ​​maantieteellisiä estäjiä.

✔️ Turvallisuus: SurfsharkTapakytkin estää automaattisesti kaiken Internet-liikenteesi, jos VPN-yhteys katkeaa. Siinä on myös jaettu tunnelointiominaisuus, jonka avulla voit valita sivustot ja sovellukset, jotka haluat salata.

✔️ Naamiointitila: Surfsharknaamiointitila hämärtää VPN-liikennettäsi. Tämä estää hallitusta operaesteitä havaitsemasta runsasta VPN:n käyttöä alueellasi. Siinä on myös erityinen No-Borders-tila, joka käynnistyy, kun käytät VPN:ää maassa, jossa on tiukat sensuurilait.

✔️ Tietosuoja- ja lokikäytäntö: Surfshark sillä on testattu nollalokikäytäntö ja vain RAM-muistia sisältävät palvelimet, jotka tyhjentävät tiedot uudelleenkäynnistyksen yhteydessä. Vaikka asut Hollannissa, joka on Nine Eyes -allianssin jäsen, tietojasi ei jaeta.

✔️ Tuetut laitteet: Surfshark on ladattavissa iOS:lle, Android, macOS, ja Linux-laitteet. Siinä on myös selainlaajennukset Chromelle ja Safarille, helppokäyttöisellä käyttöliittymällä ja identtisillä ominaisuuksilla.

✔️ Tuettu protokolla: Surfshark tukee WireGuardia, OpenVPN:ää, IKEv2:ta ja IPSeciä. Voit käyttää sitä rajattomasti yhtäaikaaneomeidän yhteyksiä.

Plussat

Palvelimet, joissa on vain RAM-muistia
Reaaliaikaiset ilmoitukset tietomurroista
GPS-huijaus päällä Android laitteet
Surfshark CleanWeb mainosten estäjä

MIINUKSET

Sitä ei voi yhdistää reitittimen kautta
Ei yhteensopiva vanhan kanssa macOS laitteet
Hidas vauhti päällä Windows MacBookiin verrattuna

Kuinka saada se ilmaiseksi?

  • Siirry Surfshark verkkosivustolle ja luo tilisi
  • Rekisteröidy 7 päivän ilmaiseen kokeiluun ja syötä luottokorttisi details (sinua ei veloiteta)
  • Nauti VPN:stä ja testaa sen ominaisuuksia
  • Lunasta hyvitys sen 30 päivän rahat takaisin -takuuohjelman kautta, varsinkin jos etsit ilmaista VPN Argentina -palvelua.

Vierailla Surfshark >>

30 päivän ilmainen kokeilu

5) FastestVPN

Halvin elinikäinen VPN-tilaus

FastestVPN on Caymansaarilla sijaitseva elinikäinen VPN-tilauspalvelu, joka tarjoaa salamannopean käsittelyn, erittäin turvalliset salauspalvelut, jaetun tunneloinnin ja paljon muuta.

Se on yksi harvoista laillisista elinikäisistä tilauspalveluista. Tämä yritys tarjoaa yhden parhaista saatavilla olevista tarjouksista hintaan vain 40 dollaria elinikäiselle pääsylle. Lisäksi tällä yrityksellä on palvelimia yli 39 maassa ja yli 55 paikassa.

5 parasta ILMAISTA Argentiinan VPN:ää (2024) (14)

Tärkeimmät tiedot:

Tuetut alustat:
Windows, Mac, iOS, Android, Fire TV ja paljon muuta
Palvelimien lukumäärä: 600 +Palvelinmaat: 39 +Jaettu tunnelointi: Kyllä
Tietojen käyttöoikeus: RajoittamatonTorrentointi: KylläTappokytkin: Kyllä
Pystyy poistamaan eston:
Netflix, Hulu, HBO ja paljon muuta
Kirjautumattomuuskäytäntö: KylläIP-osoitteet: DynaaminenSimultaneome-yhteys: 10
Ilmainen kokeilu: 7 DaysTämän päivän paras tarjous: Tarkista nyt!

Ominaisuudet:

✔️ Palvelimet Argentiinassa: Tällä yhdysvaltalaisella VPN:llä on yli 600 palvelinta maailmanlaajuisesti ja yli 10 Etelä-Amerikassa, joista kolme sijaitsee Argentiinassa. Kolme argentiinalaista palvelinta, jotka sijaitsevat pääkaupungissa Buenos Airesissa, saavuttavat maan syrjäisimpien alueiden.

✔️ Suoratoisto: FastestVPNpalvelun suoratoistovaihtoehdot rajoittuvat eston poistamiseen Netflix, Hulu, HBO ja muuta sisältöä. Vaikka se voi ohittaa muiden sivustojen, kuten esim Disney+, HBO Max ja BBC iPlayer, suoratoiston laatu on valitettava. Tilaussuunnitelma sisältää kunnolliset P2P-ominaisuudet, joiden avulla voit torrentia saumattomasti verkossa.

✔️ Turvallisuus: Tämä ohjelma tarjoaa tappamiskytkimen, joka katkaisee Internet-yhteytesi välittömästi VPN-katkon sattuessa. Saat myös a ilmainen SOCKS5-välityspalvelin ominaisuus, joka piilottaa IP-osoitteesi ilman vaivaa. FastestVPN Siinä on myös luotettava DNS ja AES-256-Bit (sotilaallinen salaus).

✔️ Tietosuoja- ja lokikäytäntö: Huolimatta siitä, että se sijaitsee Yhdysvalloissa, joka ei ole niin yksityisyyttä säästävä maa, FastestVPN on tiukka kirjautumattomuuskäytäntö. Sillä on aiemmin ollut kaksi riippumatonta kolmannen osapuolen auditointia luodakseen luottamusta uusiin ja olemassa oleviin käyttäjiin.

✔️ Tuetut laitteet: Voit ladata FastestVPN sovellus Windows, Mac, iOS, Android, Fire TV ja paljon muuta. Voit yhdistää niin monta laitetta kuin haluat yhdellä tilillä. Sovelluksissa ja työpöytälaajennuksessa on puhdas, suoraviivainen ja helppokäyttöinen käyttöliittymä.

✔️ Tuettu protokolla: FastestVPN tukee WireGaurd, OpenVPN, IKEv2, IPSec, OpenConnect. Alusta tarjoaa sotilastason salauksen.

✔️ Yhdistetään reitittimeen: Reitittimen liitäntä tulee esiasennettuna FastestVPN joka muodostaa yhteyden reitittimeen automaattisesti.

Plussat

Elinikäinen käyttöoikeus sisältää 10 usean sisäänkirjautumisen
Tämä Argentiinan VPN tarjoaa 2 Tt pilvitallennustilaa
Poista ominaisuudet (Netflix, Disney+, HotStar, AmazonJne)

MIINUKSET

Lisälaitteista lisämaksu.
Jaettu tunnelointi vain iOS- ja Android sovellukset.

Kuinka saada se ilmaiseksi?

  • Aloita riskitön kokeilu FastestVPN
  • Voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa 15 päivän sisällä. Saat rahasi takaisin – ei kysymyksiä
  • Jos pidät palvelusta, voit jatkaa tilausta, sillä se maksaa vain 40 dollaria elinikäisestä tilauksesta!

Vierailla FastestVPN >>

15 päivän rahat takaisin takuu

FAQ

Tässä on kolme tärkeintä tekijää, jotka on otettava huomioon valittaessa ilmaista Argentina VPN: tä:

  • Nopeus: Argentiinalaiset käyttäjät tarvitsevat nopean VPN:n ja helpon pääsyn kaikille suoratoistosivustoille.
  • Turvallisuus: Argentiinan ilmaisen VPN:n on kyettävä suojaamaan sinua hakkereilta ja nuuskijoilta.
  • Eston poistaminen: VPN-verkkosi on kyettävä poistamaan maailmanlaajuisten sisältökirjastojen ja johtavien suoratoistosivustojen esto, kuten Netflix USA, HBO Max jne.
  • Tietosuojakäytäntö: VPN-verkoissa tulee olla kirjautumattomuuskäytäntö. Heidän ei pitäisi tallentaa tai luovuttaa paljon tietoja sinusta.
  • VPN:n kotimaa: VPN:n tulisi mieluiten sijaita maassa, joka ei ole osa kansainvälistä valvontaliittoa.
  • Kustannukset: Haluat sijoittaa VPN:ään, joka tarjoaa sinulle parhaat ominaisuudet edulliseen hintaan.

VPN:ään sijoittaminen on fiksu valinta ulkomailla työskenteleville tai matkustaville.

Voit välttää maantieteellisen eston ja surffata suosikkiargentiinalaissivustoillasi ja -palveluissasi VPN:n avulla. Näin:

Vaihe 1) Rekisteröidy sopivan VPN-palveluntarjoajan kanssa (suosittelemme ExpressVPN)

Vaihe 2) Lataa VPN-palvelun parhaiten sopiva versio laitteellesi

Vaihe 3) Muodosta yhteys johonkin sen argentiinalaisista palvelimista

Internet-nopeutesi riippuu useista tekijöistä, kuten käyttämäsi VPN:n tyypistä, Internet-yhteytesi nopeudesta ja suoratoistosivustoista, joita yrität käyttää. Argentiinan VPN:n käytöllä ei kuitenkaan pitäisi olla suurta vaikutusta suoratoistokokemukseesi. Jos sinulla on edelleen latenssi, yhdistä verkkoonarest VPN-palvelin. Ja jos et voi käyttää suoratoistopalvelua, double-Tarkista VPN:stäsi varmistaaksesi, ettei se ole estetty.

Paras VPN Argentiinalle

#1 paras kokonaisuutena

5 parasta ILMAISTA Argentiinan VPN:ää (2024) (15)

5 parasta ILMAISTA Argentiinan VPN:ää (2024) (16)

5 parasta ILMAISTA Argentiinan VPN:ää (2024) (17)5 parasta ILMAISTA Argentiinan VPN:ää (2024) (18)
VPN-palveluntarjoajaExpressVPNNordVPNPrivate Internet AccessSurfshark
Palvelinten lukumäärä:3,0005,00010,000 +3200 +
Palvelinmaiden lukumäärä945914465
24 / 7 tuki✔️✔️✔️✔️
Maksimi yhteydet5610Rajoittamaton
meidän Review Arvioimme VPN:t sellaisten tekijöiden perusteella, kuten nopeus, käyttökokemus, kaistanleveys, tuetut maat, hinnoittelu, ei lokikäytäntöä jne.

Loistava – 9.8

5 parasta ILMAISTA Argentiinan VPN:ää (2024) (19)

Loistava – 9.7

5 parasta ILMAISTA Argentiinan VPN:ää (2024) (20)

Hyvä - 9.6

5 parasta ILMAISTA Argentiinan VPN:ää (2024) (21)

Hyvä - 9.5

5 parasta ILMAISTA Argentiinan VPN:ää (2024) (22)

Ilmainen kokeilu VPN:t tarjoavat 30 päivän rahat takaisin -takuun, mutta sinun on ensin tilattava 1 kuukauden suunnitelma.30 päivää30 päivää30 päivää30-päivät
LinkkiKokeile nyt ilmaiseksiKokeile nyt ilmaiseksiKokeile nyt ilmaiseksiKokeile nyt ilmaiseksi

Johtopäätös:

Argentiinan VPN on arvokas sijoitus tällaisina aikoina. Et vain pysty muodostamaan suojattua yhteyttä mistä päin maailmaa tahansa, vaan myös vältyt sensuurilta ja useilta muilta rajoituksilta.

  • ExpressVPN on argentiinalaisten paras valintamme. Se on nopea, turvallinen, helppokäyttöinen ja vastinetta rahalle.
  • NordVPN on paras vaihtoehto käyttäjille, jotka haluavat yhteyden nopeutta ja helppoutta.
  • Surfshark on tarkoitettu käyttäjille, jotka haluavat maksimaaliset ominaisuudet edulliseen hintaan.

Saatat tykätä:

  • 7 parasta ILMAISTA No-Log VPN:ää (2024)
  • 7 parasta (todella ILMAISTA) VPN:ää Windows PC (2024)
  • 9 parasta (todella ILMAISTA) VPN:ää Android (2024)
  • 10 parasta ILMAISTA IP-estäjää (piilota IP-osoite)
  • 7 PARAS YouTube TV VPN: Kuinka huijata sijainti
  • 6 parasta ILMAISTA VPN:ää Kiinalle (testattu ja toimiva vuonna 2024)
  • Kuinka vaihtaa Netflix Maa (alue)
  • 6 parasta ILMAISTA VPN:ää torrentille ja P2P:lle (2024)
5 parasta ILMAISTA Argentiinan VPN:ää (2024) (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jamar Nader

Last Updated:

Views: 5610

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jamar Nader

Birthday: 1995-02-28

Address: Apt. 536 6162 Reichel Greens, Port Zackaryside, CT 22682-9804

Phone: +9958384818317

Job: IT Representative

Hobby: Scrapbooking, Hiking, Hunting, Kite flying, Blacksmithing, Video gaming, Foraging

Introduction: My name is Jamar Nader, I am a fine, shiny, colorful, bright, nice, perfect, curious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.