15+ BESTE Residential VPN-tjenester i 2024 (gratis og premium) (2024)

BESTE VPN-TJENESTER

#1 Topprangert

SIKKER & SIKKER
den #1 VPN-tjenesten

69% OFF!

Kom i gang nå

#2 Topprangert

Nå 86% RABATT

FÅ DET HIT

#1 Topprangert

SIKKER & SIKKER
den #1 VPN-tjenesten

69% OFF!

Kom i gang nå

#3 Topprangert

Nå 85% RABATT

FÅ DET HIT

Har det travelt?
Den beste VPN-en med en dedikert IP-adresse, som du finner i vår uavhengig testing, is NordVPN!

Med VPN-er for boliger vises brukere online som vanlige brukere som bruker en standard IP-adresse for nettverksleverandøren og kan fortsatt få tilgang til forskjellige nettjenester fra andre steder.

Dette bidrar til å løse problemet med restriksjoner og alle slags blokker. Hvis dette er den typen VPN du trenger, kan du vurdere å bruke en privat VPN.

Hvis du ønsker å bruke en privat VPN, er det noen få alternativer å velge mellom.

Ressursinnhold Vis

Beste bolig-VPN i 2024

  1. NordVPN – 🏆 Vinner!
  2. Tuxler
  3. NetflixVPN
  4. Torguard VPN

1. NordVPN

Anbefalt veiledning: NordVPN Review

Hvis du leter etter en privat VPN, kan vi gjøre deg en bedre og peke deg i retning av en VPN som gir deg muligheten til en dedikert IP-adresse.

Saken med en dedikert IP-adresse er at den vil kunne hjelpe deg med å gjøre alt som en privat VPN kommer til å kunne gjøre.

MEN, det kommer til å kunne gjøre det bedre, på grunn av det NordVPN kommer med så mange flere funksjoner.

👉 Få NordVPN GRATIS!

  • NordVPN er bransjelederen (lang vei)
  • 30-dagers risikofri prøveperiode
  • super~~POS=TRUNC hastigheter
  • 5,442 + servere i 60+ land
  • Streng no-logger politikk
  • Neste generasjon militær-grade kryptering
  • DoubleVPN, dobbelt privatliv
  • 6 samtidige enhetstilkoblinger
  • Flott for: Sikkerhet, sikkerhet, anonymitet og trygghet
  • Kompatibel med: Windows, Mac, Android, iPhone, iPad og iOS, Linux, rutere, Apple TV, FireFox, Google Chrome, Microsoft Edge og mer

👉 Få NordVPN GRATIS!

NordVPN er den mest populære VPN-tjenesten i bransjen, og kommer som standard med massevis av sikkerhets- og personverntiltak, samt tilpassbare alternativer.

Hvis du vil lære litt mer om dem før du forplikter deg til noe, kan du se opplæringsvideoen deres på nettstedet og deretter registrer deg for en gratis prøveperiode på 30-dagen.

Du blir garantert fornøyd!

2. Tuxler

Anbefalt veiledning: Tuxler VPN-anmeldelse

Tuxler er en fellesskapsdrevet tjeneste som får mest mulig ut av peer-to-peer-teknologi. Den er bare kompatibel med Mac- og Windows-enheter.

Tuxler dekker mange USAs fylker og stater og forskjellige steder i Europa og rundt 90 andre land.

De er også kjent for å tilby stram sikkerhet og aldri selge brukernes informasjon til en tredjepart.

👉 Få Tuxler GRATIS

Tuxler er en 100 % privat VPN som er topprangert og har en gratisversjon. Den tilbyr brukere et bredt spekter av tilgjengelighet uavhengig av hvor de befinner seg, siden det lar brukere få tilgang til alle tilgjengelige nettsteder i verden uten begrensninger.

Selv om den ubegrensede tilgjengeligheten, unike funksjoner og andre funksjoner kun er tilgjengelig for den betalte versjonen.

Det gode er at den betalte versjonen er veldig billig, noe som betyr at hvem som helst kan ha tilgang til den.

3. NetflixVPN

Anbefalt veiledning: NetflixVPN-anmeldelse

NetflixVPN er en betalt VPN for strømmetjenester på nettet til en pris av $4 for et månedlig abonnement.

Den har 17 serverplasseringer i rundt 190 land som inkluderer områder som Japan, India, Canada, USA og Storbritannia, Canada.

Den er perfekt for å fjerne blokkering av strømmetjenester, spesielt Netflix, akkurat som navnet tilsier. Den fjerner også blokkering av over 200 andre strømmetjenester.

NetflixVPN fungerer perfekt på Windows-, IOS-, Android- og Mac-enheter.

NetflixVPN tilbyr sine brukere neste generasjons tilkoblingsprotokoller for VPN-tunnelen, som IKEV2, og andre tilkoblingsprotokoller av topp kvalitet i PPTP, SSTP, L2tp og OpenVPN.

NetflixVPN tilbyr ikke en egen klient eller VPN-programvare, så du må konfigurere den manuelt på enhetene dine.

Den bekymringsfulle faktoren når du bruker NetflixVPN er at det er lite informasjon om loggingspolitikken og hvor hovedkvarteret er lokalisert.

Den gir heller ikke brukere VPN-programvare den eier eller klientprogramvare.

Dette innebærer at brukere må konfigurere det på enhetene sine manuelt, men enda viktigere, de må være forsiktige når de bruker denne VPN-en.

4. Torguard VPN

Anbefalt veiledning: Torguard VPN-anmeldelse

Torguard VPN er en kraftig betalt privat VPN og en av de mest populære VPN-ene rundt om i verden, kjent for å omgå VPN-blokkeringer på høyt nivå.

Torguards hovedkvarter ligger i USA, men de dekker over 50 land rundt om i verden med mer enn 3,000 servere.

Torguard VPN er unik blant VPN-leverandører fordi det er en av de sjeldne tjenestene som har sine servere i Korea.

Tunneleringsprotokollene Torguard VPN bruksområder inkluderer OpenVPN, L2TP/IPsec, PPTP, SSTP og den berømte neste generasjons IKEV2.

Den består enkelt DNS- og IP-lekkasjetest fordi den bruker kryptering av militærkvalitet, noe som gjør Torguard VPN til en av de beste bolig-VPN-ene for sikre online aktiviteter.

👉 Skaff deg Torguard VPN

En unik funksjon ved Torguard VPN er at den effektivt fjerner blokkeringen av populære strømmetjenester uavhengig av hvor strenge begrensningene og sikkerheten deres er.

Noen av strømmetjenestene du kan bruke den til å fjerne blokkeringen inkluderer Netflix, Disney+, Hulu, BBC iPlayer og Amazon Prime Video.

Torguard VPN er tilgjengelig for alle vanlige plattformer som Android, Windows, Linux, Mac og iOS. Det koster $9.99 månedlig å abonnere på planen og har en omfattende samling av IP-adresser som de tildeler brukere unikt.

Når du bruker en Torguard VPN IP-adresse, kan ingen andre brukere bruke den i en spesifisert periode.

Dette gir deg kontroll og sikrer også at du har en enorm pool av IP-adresser du kan bruke i lang tid.

Det er også utbredt for sin lynhastighet, noe som gjør det rangert som den raskeste VPN-en på markedet.

5. PureVPN

15+ BESTE Residential VPN-tjenester i 2024 (gratis og premium) (9)

PureVPN sier at de er en av de beste VPN-tjenestene man kan kjøpe for penger, og med tanke på at de hjelper kundene sine med dedikerte IP-adresser, er vi tilbøyelige til å tro dem.

De tilbyr sine kunder en pengene-tilbake-garanti i 31 dager, som er én dag lenger enn de fleste VPN-tjenester der ute, og de har en live chat tilgjengelig på nettsiden deres, slik at du kan diskutere funksjonene deres med dem før du forplikter deg til noe.

De har et multi-påloggingssystem, samt kundestøtte som er tilgjengelig hele døgnet, og de sier at de er no-log-sertifisert, noe som betyr at de ikke kommer til å registrere noe av din nettaktivitet når du jobber med dem.

Med deres dedikerte IP-adresser kan du nyte alle favorittprogrammene dine, uansett hvilket land du prøver å streame dem i.

6. Privat Internett-tilgang

15+ BESTE Residential VPN-tjenester i 2024 (gratis og premium) (10)

Den neste VPN-tjenesten for boliger på listen vår kan hjelpe deg med dedikerte IP-adresser, i motsetning til VPN-er for boliger, og tilbyr ubrytelig VPN-sikkerhet, samt tilgang for alle enhetene dine.

Du kan snakke med kundestøtteteamet deres før du registrerer deg for noe hvis du trenger å vite litt mer om hvordan de fungerer, og de lover null restriksjoner rundt innholdet du prøver å få tilgang til, så de kommer til å bli kan hjelpe deg med å komme deg rundt geo-restriksjoner, og få tilgang til alle favorittstreamingprogrammene dine, uansett hvilket land du prøver å se dem.

En ting vi elsker med denne dedikerte IP-adressetjenesten er at de er 100 % åpen kildekode, noe som betyr at de er en av de mest ærlige dedikerte IP-adressetjenestene i bransjen.

7. Rask VPN

15+ BESTE Residential VPN-tjenester i 2024 (gratis og premium) (11)

Rapid VPN er en av de beste bolig-VPN-ene som krever en abonnementsavgift. Den er kjent for sin perfekte blanding av sikkerhet og superrask hastighet.

Rapid VPN tilbyr maksimal tilfredshet til sine brukere fordi de alltid bruker infrastruktur av topp kvalitet og dedikerte tjenester designet for å levere konsekvent.

De kan nås mange steder og har sine servere i Europa og Nord-Amerika. De tilbyr tett sikkerhet og støttes på plattformer som Windows og Android.

Kostnaden for et månedlig abonnement for Rapid VPN er $39.00 i måneden, som er verdt det når du vurderer tjenestene du vil nyte.

Før de krypterer dataene dine, kapsler de dem inn for å sikre at informasjonen din er hundre prosent privat.

Dette gjør Rapid VPN til en av de beste når det gjelder sikkerhet. Rapid VPN lar brukere få tilgang til tjenesten deres på fire forskjellige enheter for ett abonnement, som kan oppgraderes til omtrent 99 enheter.

8. Hei VPN

15+ BESTE Residential VPN-tjenester i 2024 (gratis og premium) (12)

Hola VPN er en unik VPN som er usedvanlig forskjellig fra alle andre VPN-leverandører. Denne VPN-en med bolig-IP-er er et utmerket nettverk av peer-to-peer-brukere.

Dette betyr at Hola VPN er designet slik at alle brukere på dette nettverket hele tiden deler hverandres båndbredde for å oppnå høye nivåer av anonymitet.

Det har sitt hovedkvarter i Israel, noe som er en grunn til bekymring. Årsaken er at plasseringen gjør at selskapet kan føre noen logger angående brukernes tilkobling.

Det er imidlertid litt positivitet rundt Hola VPN i den forstand at det aldri har vært en sak som hevder at Hola VPN har gitt ut brukernes informasjon.

De har heller aldri blitt sett å samarbeide med myndighetene for å lekke brukernes informasjon. Hola VPN tilbyr førsteklasses sikkerhet med kryptering på toppnivå.

Den bruker 256-bits kryptering med neste generasjons IKEV2-protokoll og IPsec-protokoll. Disse to protokollene sikrer tilstrekkelig at brukernes DNS eller IP ikke lekker ved bruk Hei VPN.

Det er en gratis privat VPN med andre versjoner for avanserte funksjoner. Det tilbyr sine tjenester i over 190 land over hele verden, med over 200 millioner brukere.

Dette gjør at Hola VPN rangerer som den mest pålitelige VPN-en i verden.

Den er kompatibel med vanlige plattformer som Windows (fra Windows 8 og nyere), Linux, Chrome, Android (fra Android 5 og nyere), macOS (10.11 og nyere versjoner) og iOS (fra iOS 8 og nyere).

Hola VPN har også planer om å forbedre kompatibiliteten, for å være tilgjengelig for andre nettlesere som f.eks Microsoft Edge, Opera, Firefox og Smart-TVer.

Det er perfekt når du strømmer tjenester som Hulu, Hotstar, BT-Sports, ITV og Netflix. Den har en 5-stjerners rangering på Chrome Nettmarked med over 340,000 XNUMX positive anmeldelser.

9. Betternet VPN

15+ BESTE Residential VPN-tjenester i 2024 (gratis og premium) (13)

Betternet VPN er en betalt VPN-leverandør som blir sett på som en av de ledende bolig-VPN for sikkerhet.

De har også en gratis plan for sine brukere, men deres betalte plan gir mer tilgang til tjenestene deres. Det er en rask og sikker VPN som sikrer brukerne en anonym identitet på nettet.

Betternet VPN tilbyr sine brukere omtrent 17 serverplasseringer innenfor ti regioner rundt om i verden.

De ti regionene den dekker inkluderer Asia, Europa og Nord-Amerika, med hovedkvarter i USA.

Selskapet bruker AES-256-bit kryptering av militærkvalitet for å kryptere internetttrafikk, noe som gir brukerne A-sikkerhet mens de surfer på internett.

Sikkerheten er uslåelig og enda strammere enn de fleste VPN-er fordi Betternet VPN er en lekkasjesikker VPN-leverandør.

Den består enkelt av DNS- og IP-lekkasjetester. Betternet VPN er tilgjengelig for flere enheter, som inkluderer Android, Windows, iOS og Mac.

Brukere av Betternet VPN har tilgang til en 45-dagers pengene-tilbake-garanti, hvor de har en sjanse til å få pengene tilbake i tilfelle de blir skuffet over Betternet VPNs tjeneste.

Med over én million brukere på internett, Betternet VPN er rangert blant folks beste VPN-valg.

Den unike funksjonen til Betternet VPN er at du ikke trenger å registrere deg for en konto for å bruke den. Når du har lastet det ned, kan du bruke det i det gratis prøveversjonsvinduet.

10. Finch VPN

15+ BESTE Residential VPN-tjenester i 2024 (gratis og premium) (14)

Finch VPN er en kjent IP-VPN for boliger som har sitt hovedkvarter i Malaysia. Den tilbyr brukere rundt 190 servere i 14 forskjellige land.

Finch VPN bruker AES-256 Bit-kryptering som garanterer brukerne CIA-klassifisert sikkerhet og online personvern samtidig som de beskytter deres personlige opplysninger.

Finch gir brukerne enkle begrensninger og sensurfri tilgang. Finch er rangert av flere kilder som en av de beste boligene VPN-er å bruke for torrenting.

Men når du vil bruke den til torrenting, sørg for at du er koblet til Nederland plassering fordi torrenting kun støttes på den nederlandske serveren plassering.

Finch VPN er kompatibel med flere enheter, inkludert Windows, iOS, Mac, Android og Linux operativsystemer.

Ulempen med Finch VPN er at det kan redusere internettforbindelsen din med omtrent 44 %. Den er også dårlig til å fjerne blokkering av strømmetjenester som Netflix.

11. Proxyrack

15+ BESTE Residential VPN-tjenester i 2024 (gratis og premium) (15)

Dette proxy-leverandør til bolig er tilgjengelig på flere steder over hele verden, inkludert Storbritannia, USA, Hong Kong og Australia.

Proxyrack VPN er konfigurert til å støtte flere plattformer som Android, Mac, Windows og iOS.

De er en pålitelig betalt VPN, og tilbyr sine tjenester til en overkommelig pris. Brukere av Proxyrack VPN må betale en sum på $27.00 for 10 GB månedlig, noe som er rettferdig sammenlignet med mange andre betalte VPN-er.

En unik egenskap ved Proxyrack VPN er tilgjengeligheten av et stort utvalg av IP-adresser for brukeren deres. Dette innebærer at brukere av Proxyrack VPN vil ha nok IP-adresser til å vare lenge.

De tilbyr også DNS-lekkasjerettinger til brukerne sine og omgår enkelt restriksjoner på nettsteder som Netflix, selv på begrensede steder.

12. VPN Land

15+ BESTE Residential VPN-tjenester i 2024 (gratis og premium) (16)

Hvis du trenger en betalt VPN til en overkommelig pris, er VPN Land en mulig go-to-tjeneste. Den er tilgjengelig i mange land over hele verden og støtter flere plattformer, inkludert Windows, iOS, Mac og Android.

VPN Land er et kanadisk-basert selskap som har levert førsteklasses tjenester siden 2006.

VPN Land er utrolig pålitelig og er spesialbygd for å gi maksimal beskyttelse mot verdens mest robuste brannmurer.

Det månedlige abonnementet på VPN-land koster omtrent $10, som er en rimelig sum for en VPN-tjeneste rangert som blant de beste for sikkerhet.

Med VPN Land kan brukere enkelt koble til tjenester som WhatsApp, Netflix, Telegram og til og med BBC iPlayer.

Brukere av VPN Land har ingenting å frykte når de bruker det, da det ikke bare vil beskytte informasjonen din, VPN-landing sikrer at informasjonen din ikke lagres hos dem. Denne Stealth VPN er en godt pålitelig VPN-tjeneste med en DPI-bypass.

13. Pangeo VPN

15+ BESTE Residential VPN-tjenester i 2024 (gratis og premium) (17)

Pangeo VPN er en høyt rangert VPN med serveren som dekker over 100 forskjellige land over hele verden.

Denne premium VPN-en støttes på forskjellige enheter, inkludert Windows, Android, Mac, iOS og mange andre.

Den får mest mulig ut av IP-adressene sine og tilbyr brukerne både betalte planer og gratisplaner. Det unike med IP-adressene deres er at de enten er mobiladresser eller boligadresser.

Brukere av Pangeo VPN er godt sikret når de får tilgang til internett fordi Pangeo VPN krypterer all brukerens trafikk.

Sjansene for at brukere blir blokkert når de bruker denne VPN-en er også små. Nye brukere tilbys en fem-dagers gratis prøveversjon for å teste hvordan denne VPN-en fungerer.

De tilbyr premium anonymitet, lynrask hastighet og unngår gjenkjenning. De er også rangert som den beste VPN for premium.

14. DNS Flex

15+ BESTE Residential VPN-tjenester i 2024 (gratis og premium) (18)

DNS Flex er en fantastisk IP VPN-tjeneste for boliger som er spesialdesignet for kun å fungere med IP-er for boliger. DNS Flex er en gratis privat VPN som matcher ting med både statiske og roterende IP-adresser.

Noen av disse statiske og roterende IP-adressene er kompatible med 4G-mobilenheter.

Når du bruker denne VPN-en, trenger du ikke å bekymre deg for blokkeringer fordi utviklerne optimaliserer tjenestene sine som gjør det mulig for brukere å få tilgang til både begrenset og lokalt nettinnhold.

DNS Flex har noen av de beste funksjonene for anonymitet av høy kvalitet, med databasen som inneholder mer enn 20 millioner bolig-IP-adresser.

Dette bør vare brukere av denne VPN-en i lang tid. De fungerer perfekt på forskjellige plattformer som Windows, iOS, Mac og Android.

De er også servere på et bredt spekter av steder over hele Europa og Nord-Amerika. Denne 100 prosent private IP-adresse-VPN er laget av DNSFlex og regnes som de beste bolig-VPN-ene for rotering.

15. WideVPN

15+ BESTE Residential VPN-tjenester i 2024 (gratis og premium) (19)

WideVPN, som drives av WireGuardVPN, er en rask IP VPN-tjeneste for bolig for strømming av alle slags strømmetjenester.

De bruker bare nettverksleverandører på toppnivå som tilbyr lynhastighets proprietære servere. WideVPN-tjenester er tilgjengelige i 32 land globalt til flere plattformer som Windows, iOS, Mac og Android.

De støtter ulike protokoller, inkludert IKEV2, Wireguard, PPTP, SSTP, OpenVPN og L2TP.

Brukere nyter ett år gratis VPN planlegge når de foretar betalinger med Dogecoin, med deres månedlige abonnement knyttet til $4.99.

Brukere nyter sikkerhet i bedriftsklasse og flere pålogginger for ett enkelt abonnement.

16. Mysterium Network

15+ BESTE Residential VPN-tjenester i 2024 (gratis og premium) (20)

Mysterium er en desentralisert VPN som opererer gjennom en Peer-to-peer-design. Dette lar brukere nyte høy sensurmotstand gjennom å dele tilkoblingene sine mens de surfer fritt på Internett.

Det er den første desentraliserte VPN globalt, som tilbyr full tilgang til Internett og det høyeste nivået av brukeropplevelse.

Mysterium er en VPN utviklet på et distribuert nodenettverk og bygget basert på blockchain-teknologi. Det er fortsatt en banebrytende VPN-teknologi som belønner brukerne sine i kryptovaluta når de bruker den til å surfe på Internett.

Det tilbyr brukere førsteklasses sikkerhet, ubegrenset tillatelse, personvern og hundrevis av bolig-IP-er over hele verden.

Den lar brukere geo-spoof, krypterer brukernes trafikk ved hjelp av OpenVPN- og Wireguard-protokollene. Brukere kan også betale i biter, siden den støtter betalingsplaner så lave som én gigabyte.

Det er en pacesett-VPN som er bredt velkommen av nye aldersbrukere, spesielt i dagens verden av kryptovaluta og desentralisering. Mysterium tilbyr høyhastighets og førsteklasses sikkerhet for både brukernes identitet og deres data.

Spørsmål og svar

Hva er en Residential VPN?

En privat VPN er et virtuelt privat nettverk som fungerer ved å dirigere brukernes internettrafikk gjennom en annen IP-adresse.

Residential VPN-er er typen VPN-er som kanaliserer og omdirigerer forespørsler via bolig-IP-adresser som gjøres tilgjengelige av Internett-tjenesteleverandører (ISP).

De gir brukerne et høyere nivå av anonymitet sammenlignet med en vanlig datasenter-VPN.

Residential VPN-er er raskt i ferd med å bli en av de mest lovende og pålitelige mulighetene for å omgå cyberspace-restriksjoner. De sikrer at brukerne kan utføre sine aktiviteter på internett med bedre effektivitet og hastighet.

Deres anti-spam-unndragelsesteknikker er også bedre enn de vanlige datasenter-VPN-er og et mer foretrukket valg av VPN-brukere.

Grunner til å bruke VPN-er for boliger

Akkurat som konvensjonelle VPN-er, hjelper også bolig-VPN-er med å skjule posisjonen din.

De maskerer IP-adressen din, men gir deg en annen IP-adresse som er den til en internettleverandør fra en annen geografisk plassering.

Med dette kan brukere surfe fritt på Internett uten å bli blokkert eller begrenset, i motsetning til tradisjonelle VPN-er.

Uavhengig av tjenesten du ønsker å få tilgang til, vil VPN-er for boliger få deg gjennom det.

De tilbyr også personvern av topp kvalitet, noe som gjør det vanskelig for folk på nettet og til og med myndighetene eller internettleverandøren din å finne ut hvor du befinner deg.

Residential VPN-er beskytter deg også mot phishing-angrep fra ondsinnede nettsteder, annonser og feil.

Brukere av private VPN-er har også sterk beskyttelse mot tap eller tyveri av viktig informasjon som lagrede passord, nettleserhistorikk og bankinformasjon.

Er VPN-er for boliger lovlige?

Svaret på dette er ja. Bolig-VPN-er er 100 % lovlige med mindre den delen av verden du bor i begrenser bruken av dem.

Generelt er bruk av alle typer VPN-er lovlig i nesten alle land over hele verden. Imidlertid kan brukerens intensjon bli utsatt for å være ulovlig eller lovlig.

Derfor, før du bruker en VPN, bør du vurdere formålet med bruken. Hvis målet er ulovlig og du blir tatt, vil ingen klandre VPN-selskapet for den ulovlige aktiviteten.

Hvordan få en gratis VPN-tjeneste for boliger

15+ BESTE Residential VPN-tjenester i 2024 (gratis og premium) (21)
I tilfelle du er ny i bruken av VPN-er, bør du være klar over at du kan få gratis Residential VPN-er fra mange leverandører og kilder.

Du kan besøke Chrome-butikken, Appstore eller Playstore og laste ned en gratis VPN. Når du registrerer deg hos VPN-leverandørene, har du tilgang til deres tjenester.

Noen VPN-leverandører har ikke en app, noe som betyr at du må sette den opp manuelt eller registrere deg på nettsiden deres.

Forskjeller mellom Residential VPN over konvensjonell datasenter VPN

Residential VPN tilbyr alle fordelene som en vanlig VPN gir. Brukere kan nyte fullstendig sikkerhet, anonymitet og online beskyttelse for deres informasjon og identitet.

Imidlertid tilbyr VPN-er for boliger fortsatt noen fordeler i forhold til konvensjonelle datasenter-VPN-er.

Bare eksepsjonelt få tradisjonelle datasenter-VPN-er kan tilby eksepsjonelle og overordnede tjenester, i motsetning til de fleste private VPN-er.

Her er noen av forskjellene mellom VPN-er for boliger og tradisjonelle VPN-er for datasenter.

• Legitimitet

Residential VPN-er gir mer legitimitet sammenlignet med konvensjonelle datasenter-VPN-er.

Dette er fordi de har internettleverandører til å oppgi IP-adressene sine direkte, i motsetning til skyserverens IP-adresser de tradisjonelle datasenter-VPN-ene bruker.

• Kostnad

De fleste private VPN-er er gratis, og det samme er IP-adressene som tilbys brukere. Mens du med konvensjonelle datasenter-VPN-er må betale topp dollar for å abonnere på de fleste av planene deres.

Dessuten, hvis kostnaden for å kjøpe en betalt privat VPN sammenlignes med den for konvensjonelle datasenter-VPN-er, er det en betydelig forskjell, siden bolig-VPN-ene er billigere.

• Hastighet

Residential VPN-er har en ulempe når det kommer til hastighet fordi de konvensjonelle datasenter-VPN-ene alltid er raskere.

Grunnen til dette er at private VPN-er bruker et lite servernettverk, som ikke vil tilby brukere høyhastighetsforbindelser.

Hvis det å ha tilgang til en høyhastighetstilkobling er en av grunnene dine til å bruke en VPN, kan det hende at du ikke får de beste resultatene å få en VPN med IP-er for boliger.

konklusjonen

Residential VPN-er er bedre for å fjerne blokkering av nettsteder sammenlignet med IP-adresse VPN-er for datasenter.

De er også langt bedre for å unngå deteksjon, lynrask hastighet, anonymitet og oppheving av blokkering av strømmetjenester enn datasenterets IP-adresser VPN-er.

Det er bare noen få datasenter IP-adresser VPN-er som kan konkurrere med private VPN-er i de angitte tjenestene.

En betydelig fordel med IP-VPN-er for boliger er at de stort sett er gratis, og de betalte er også ganske rimelige.

For å glede deg enormt av bolig-VPN-er, er det best å gå for de betalte VPN-ene.

De har ingen fartsgrense, noe som gjør dem superraske; de er sikrere, pålitelige og tilbyr ingen reklame.

Det eneste problemet man kan ha med VPN-bolig-IP-er er at de av og til kan lide av fall. Dette er imidlertid ikke noe stort problem.

I slekt

15+ BESTE Residential VPN-tjenester i 2024 (gratis og premium) (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Velia Krajcik

Last Updated:

Views: 5608

Rating: 4.3 / 5 (54 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Velia Krajcik

Birthday: 1996-07-27

Address: 520 Balistreri Mount, South Armand, OR 60528

Phone: +466880739437

Job: Future Retail Associate

Hobby: Polo, Scouting, Worldbuilding, Cosplaying, Photography, Rowing, Nordic skating

Introduction: My name is Velia Krajcik, I am a handsome, clean, lucky, gleaming, magnificent, proud, glorious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.